8

Миро

преди 5 месеца

Еи буклуци спрете да пишете за хора които не познавате аз имах честа да го познава и мога да кажа лека ти пръст приятелче това беше стойностен човек а не като вас злобни лайнари но в бг само такива останаха жалко

7

Петър

преди 5 месеца

И специално за всички омрази който пишат тук,на тов свят застраховани няма и акопо някакъв повод пожарната се озове във вас няма да имате такова мнение. Толко ви е акъла болни мозъци,а за човека оставя невръсно дете...това е човешка трсгедия,но *** като вас немогат да го проумеят.

6

Анонимен

преди 5 месеца

И как се е включил в движението? От селскио път на градскио ли? Този си е мислел че кара пожарната кола и всички ще му правят път! Ако ти е писано да се удавиш няма да се обесиш. Съдбата е безмилостно жестока. Бог да го прости човека!

5

Монтана село

преди 5 месеца

От Монтана село не знаят как да се включат в движението на магистралата.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Чукал е частно, с ясното съзнание че няма право на това и го е застигнала дългата ръка на съдбата. Да му мислят тези които само реват за увеличение на заплатите, а всъщност докато са на работа дремят уморени,стресирани и рушветчийстват. А когато са в почивка бачкат частно и са на хранилка при бандитите,цивилните им колеги.

3

:) :)

преди 5 месеца

до 2
що бачкат скрито, щито им стигат заплатите сигурно, ако имаш заем за жилище с 800 кинта заплата как ще живеш и деца ще гледаш.Оня министъра им нали аргументи искаше, ето го нагледен.

2

...

преди 5 месеца

Лека му пъст на човека! ОБАЧЕ много от тях (пожарникари, полицаи) ходят да работят на черно в извън раблтно време. Това от всякакви гледни точки е опасно, поради това, че след или преди дежурства организмът има нужда от почивка. Работата е изключително отговорна, то даже е по- добре да нямат такава, но е редно да се спазват предпосанията. Преди години един пожарникар ми лепеше плочките в апартамента и каза, че отива на работа да се наспи, а през другото време работи частно... изводите за вас

1

Анонимен

преди 5 месеца

Някои пожарникари и полицаи си мислят, че са безсмъртни. Като не караш патрулка и пожарна пък не спазваш предимство така става!