21

Куполен 110

преди 6 години

До ПолицайКато не се чувстваш вътрешно мотивиран , защо си постъпил в МВРПолицай не значи само служебна карта и пистолет!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Днес бг. старата снимка оставихте, но защо не оставихте и предишните коментари?

19

Полицай

преди 6 години

Понеже чета всякакви глупости в нета свързани с полицията ще ви кажа следното....в момента съм на полицейска школа ще ставам полицай...след завършването ми ще взимам 700лв в София униформи няма във вещевата казаха че няма....всеки ден един полицейски служител търпи подигравки и неуважение от обществото....в София има 3000 полицаи а са нужни 10 000 за да си вършат работата....всеки ден полицай влиза в болницата поради трудова злополука...всеки ден се спасяват животи за които никой не говори...

18

Винкел

преди 6 години

До До всичкиКойто полицай се чувства ниско заплатен, да заповяда да работи в Стомана-Перник.

17

Анонимен

преди 6 години

Само за тях ли ще има увеличения? Другите по - маловажна работа вършим ? Или не искаме да ядем, ние и децата ни

16

Цъфнал трън

преди 6 години

Май синдикатите плачат за истинска реформа. Изхвърлете чантаджиите от МВР и пари ще има за полицаите.

15

Политика

преди 6 години

Съкрете 2/3 от администрацията на МВР и ще има пари за заплати на редовите полицаи.

14

До всички

преди 6 години

До всички, които плюят по труда на полицаите! В големите градове постоянно са на сигнали! Работят на смени и в мизерни коли! Всеки ги плюе и хока. Това малко ли им е? Който иска да заповяда да "мързелува" щом така смята за 400-500 евро!

13

Анонимен

преди 6 години

Толкова е атрактивно да си полицай, особено на улицата, че има вакантни места, а никой неосъждан, грамотен и здрав не иска да работи това. Хайде всички умни, красиви и яки, не се срамувайте, отивайте да блъскате за без пари, или сте прекалено "интилигентни"?

12

Анонимен

преди 6 години

Как да уважаваш такива полицаи когато единствено заплатата всяка година им е в главите. Стачки , закани и все недоволни макар, че повечето си изкарват кой от чушчици, доматки, лозенца, наемчета, ливадки, и пр. Не , че не им стигат но все още и още. А резултатите какви са - пребориха ли битовата престъпност, ами селските и градски ***, наркото, другата престъпност. Отчитат дейност с актове и глоби. Да отчетат пред народа какво се свършили до сега за народа.

11

Каназирев

преди 6 години

Интересно ще ми бъде тези харантутници и търтеи с какваобществена подкрепа ще излязат на улицата за да протестират . . .

10

пантата

преди 6 години

Иван задай си въпроса защо не си мърдат пръста.Не ми се навлиза в подробности.Има си прости въпроси с прости отговори,задай си въпросите и ще ти стане ясно.

9

иван

преди 6 години

Това е прекалено , ако не беше тел.112 те нямаше да си помръднат и пръста при повикване , работят само в големите градове , а в малките е такова седене и затлъстяване , че е срамно !

8

Анонимен

преди 6 години

Колко ли пъти трябва да се каже - през комунизма бяхме 9 млн народ, МВР беше 40 000 служители, сега сме 6 млн, МВР е 60 000........ Да се намали състава, съобразно населението и пари ще има за всичко. В училищата и болниците се плаща съобразно броя на учениците или болните, а в МВР как???

7

рантутници

преди 6 години

Направете им 2000лв заплатите и да ратясат, на който му са малко парите да са маха да не са вързани там с въже.Ама то само некъдърници в мвр който има акъл си има бизнес си кърти пари не да чака да му вдигат заплатата.

6

пак ли

преди 6 години

Всяка година нов закон за МВР а бардака и хаоса в полицията става все по голям а пропастта между народ и полиция все по дълбока и широка.ДО КОГА?

5

ясно

преди 6 години

Без реформи няма пари,на който не му харесва и не иска промени да напуска.

4

ха

преди 6 години

До някойБлажени са вярващите ....

3

някой

преди 6 години

Какъв по-съществен аргумент от този,че са им много ниски заплатите?За да няма корупция трябва достойно заплащане.Има приказка..тъкмо го научих да не яде и той взе,че умря...Борисов иска да научи цял един народ да не яде..главно пенсионерите,после полицаи,военни,учители,митница

2

Анонимен

преди 6 години

Бой по Герберастията долна !