9

Софийския Клео

преди 6 години

Същият случай с доцентка в СъУ в ИФъ - женица, пияна 90% като *** на дрУснЕ, енсионер вече, но коли и беси с 3 и 4-ки, по задължителен предмет в явен разрез с правилника! Практика, страшно много народ унищожи въпросната, впрочем и нагло проси 120 кинта "за обувки"... записи има, но предвид практиката да се съсипват такива като Медев и то физически - защо да реагираме като него?! Емигрирайте млади хора, ние по-големите вече сме обречени!

8

Влади

преди 6 години

Нужни са сериозни преподаватели от ранга на пенсионирания доц. Дишлиев от ТУ-Варна - остави 90% за есенната сесия и около половината поток влачи изпита по ТЕ до трети или четвърти курс. В техническите университети има такива преподаватели в ТЕ, ТУ, механики, дескриптивна геометрия и т.н., в УНСС няма подобни за съжаление, там всеки, който иска студентите да научат нещо е брадва.

7

Анонимен

преди 6 години

СРАМ ЗА УНСС

6

Анонимен

преди 6 години

На икономистите целия свят им крив , университета , образованието , комунистите , хан.Аспарух.. Криво им е че не са станали началници.. половината студенти в България са икономисти няма място за толкова началници..

5

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли, че в 7 милионна България има над 50 ВУЗ-а /мисля, че са 53/? Ако се събере броя на свободните места от всички ВУЗ-ове той превишава броя на завършващите абитуренти от средно образование. Това означава, че са открити ВУЗ-ове , в които всеки записал се да може да ги завърши. Борбата е за парите на родителите. За сравнение в 8 милионната държава ИЗраел, ВУЗ-овете са по-малко от 10. Нека някой да извади данни и за европейските страни да видим дали не сме за Гинес за най-много ВУЗ-ове

4

Анонимен

преди 6 години

75% има го в Германия , само че там в университетите отпадат 70% , само 30% се дипломират..

3

Анонимен

преди 6 години

Не вузовете, а УНСС - икономистите , икономиката не е наука , а религия за грабеж.. И след като не е наука нейното място не в университет .. Да си направят ционистко медресе Моше.

2

Анонимен

преди 6 години

75 % къде по света го има. Накрая едно СВ не могат да си напишат. Да имаш професия не означава да имаш висше. Поредният БГ абсурд. Продавачи, чистачки всички вишести. Резултата всичко го виждаме.

1

Анонимен

преди 6 години

Ако съберат данни за всички подобни нередности из ВУЗ овете и отстранят такива преподаватели може да спасят образованието.