19

Пчелар

преди 6 години

Ситуацията с българския мед е много мътна ,държавата е почти абдикирала от направление пчеларство ,субсидии има само за "големите пчелари" другите са на самотек .Относно качеството за толкова години никой не е казал лошо за меда който е взел от мен ,напротив имам постоянни клиенти ,а за миналата година с тия пръскания ни разказаха играта отвсякъде ,такава смъртност никога не е било .Мошеници има навсякъде в БГ не само сред пчеларите

18

Анонимен

преди 6 години

Купиш ли български мед все едно куповаш английски Golden Syrup! И този хубав/натурален български продукт опозорихме и омеркантилихме! По морето луискито разреждаме, водката - кореселин и накрая след като прогоним всичките тези които все още имат някакъв интерес към България, ще си се гризнем по между ни и по народно му!

17

Omian

преди 6 години

V stara zagora popove pravili himicheska vazdushna ataka na mestnite policai?! Alo, kade e himicheskia asker?!

16

Dublin

преди 6 години

са очакванията на бранша да няма голям внос от страни като Украйна и Китай, а изкупната цена на българския мед да се повиши.......muxaxaxa...a po 10 toiagi na golo ne sakat li kartelcicite??

15

Анонимен

преди 6 години

Айде пак подуянски афоризми! До сега "кръщаваха" меда та видиш ли пчелите емигрирали (изчезнали) и меда поскъпва! Човек трябва тотално да е гръмнал за да купи български мед! Полският е къде къде по-чист, евтин и вкусен! Как пък поляците не отчетоха такава "емиграция" (изчезване) на пчели? Е не са толкова наблюдателни като българските пчелари пръщящи от интелект и знания! Но знанията за "медена кръщавка" въобще не им липсват!!!!!!!!!!!!!!

14

Прокурор

преди 6 години

Коментари за "прогнозни" цени на разни "представители" от браншове трябва да бъдат наказвани по закон. Това е нелоялно манипулиране на цените.Всяка година има разни "коментари" от производители на олио (сухо време, дъждовно време), от хлебопроизводители, от производители на череши, на мед ...СЪД!

13

user

преди 6 години

До Анонименти ли ще опрашваш?

12

Патилан

преди 6 години

Миналата седмица от специализиран пчеларски магазин в Бургас купих буркан пчелен мед - стандартен размер за 12 лв. , който в други магазини струва 7.50 лв. Увериха ме , че е много качествен и хубав. С нетърпение като се прибрах го отворих и опитах - направо останах като тряснат - това изобщо не беше мед , а някакъв сироп - Е то бива - бива печалбарство , ама до там - вместо мед да ни пробутват някаква сладка чорба и то за доста повече пари. Нямат спирачки в стремежа за печелене на пари...

11

Осман

преди 6 години

Сус бре, керати и султанът обича булгаристански мед, особено от магарешки трън, много е лековит. Гърците да си ядат гръцкия!

10

Анонимен

преди 6 години

без пчели няма да оцелеем

9

Анонимен

преди 6 години

Мед от Украйна или Китай:- Няма сертификат за радионуклеиди - Стронций и Цезий - След "Чернобил" е мого важен анализ!!!- Няма сертификат за остатъчни антибиотици, инсектициди, фунгициди и др. опасни за здравето продукти!- Няма занилиз за произхода на захарите в меда - от цвеклова захар или естественни от пчелите!

8

Анонимен

преди 6 години

все се измисля по нещо, за да си опрвадае някой печалбарството. преди 2-3 месеца нямаше да има череши, че всичко било унищожено от студа и т.н. глупости. Сега череши колко щеш и на "добра" цена.

7

Анонимен

преди 6 години

Пчелите са гледали "Стани богат" и ще ползват жокера "обади се на приятел", но само да не им донесат електроитна мед.

6

ПРоверете веднага

преди 6 години

za убииства на пчелите ползват тежко терористични кръгли съоръжения монтирани на мачти на JSM оператори podawat кошери наблизо..МАсови убиици специфицират човешки заводи за мед и ги облъчват чрез мобилни приложения до пълен блокаж

5

Факт

преди 6 години

Без мед може да се живее,ама без пчели-не.Поинтересувайте се защо.

4

гого

преди 6 години

цената няма мърдане, пазара се залива с украински и му се лепи етикет Бг.

3

ивчо

преди 6 години

да ви го подарят ли искаш, яж си китайския псевдо мед, пък гърците ще хапват нашия.

2

може

преди 6 години

и без мед... да си го ядат... те и черешите вдигнаха... те така... умрял им някой за ***...

1

Анонимен

преди 6 години

Пчеларите ще направят цената меда златна