10

Анонимен

преди 6 години

Успех на Макрон! Vive la France!

9

Гост+

преди 6 години

Какво ще прави Макрон? - най-вероятно ще гледа като теле...

8

Анонимен

преди 6 години

ПРИ ТАКОВА ГОЛЯМО МНОЗИНСТВО ПРОБЛЕМИТЕ НЕ СЕ РЕШАВАТ В ПАРЛАМЕНТА, А НА УЛИЦАТА. СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ПРОТЕСТИ, СТАЧКИ.ОЧАКВАНИЯТА СА МНОГО ГОЛЕМИ И НАРОДЪТ МНОГО БЪРЗО ЩЕ СЕ РАЗОЧАРОВА.

7

Наблюдател

преди 6 години

Макрон сам си "вдигна летвата на такава височина", която е доста съмнително че ще може да прескочи.

6

Анонимен

преди 6 години

Макарон...може много бързо "да слезе от сцената"Чакам му реформите....43% гласували - 57% не!Французите не са българи...нито немци...дано все някога се усетят, че такива като Макарон - "им крадат Републиката!"

5

Анонимен

преди 6 години

Разруха , беднотия ,поквара ,лъжи, демагогия. Това са,, реформите ,,на демокрацията, казано на нормален човешки език .

4

Ала-Бала

преди 6 години

Каквото направи Симеончо с България. Боже пази и дай сила и решителност на френския народ, този е парлатанин.

3

Анонимен

преди 6 години

Макрон е втори Оланд, само че млад. Той е бивш негов съпартиец. И е типичен популист. Залуга глупавите франсета с обещания, че ще настъпи рай на Земята ако дойде на власт и сега ще дойде реалността. Еуфорията ще бъде много кратка! Макрон го съветвам да не се прави да мъж на Висшеградската четворка защото ще изяде шамарите, този ***-либерален ***. Никой не е длъжен да приема бежанци и да си прецаква нацията както франсета го направиха.

2

позната история

преди 6 години

Ще напрви,това което направиха с Индонезия. Схемата е следната. Пускане на свободна ,безмитна търговия без ограничение и инвеститори ,които влагат капитали в различен бизнес -начален растеж и потребление, подпомагано от банките-като кредитиране и т.н. Всички имат работа,радост и просперитет След време-масимум 10 г.-насищане ,криза инвестициите секват, банките си изискват борчовете моментално-бизнесите фалират,хорта си губят къщите,работата-тргедии,самоубийсва! Някои обаче печелят и те са същите

1

zeus

преди 6 години

Ще прави каквото му кажат господарите от рода Ротшилд ;)