24

шоу

преди 6 години

Полицаите не плащат данъци и осигуровки за бюджета те само взимат нищо не дават за страната имат ненормални за ЕС привилегии/права/и всичко това се плаща от народа от всеки нас,за това не или им писна а?!

23

Стоимен

преди 6 години

Какво??? Бихте дали от себеси за да се променят нещата?

22

Анонимен

преди 6 години

Щом като толкова много все още се натискат да стават полицаи, значи заплатите не са никак зле на фона на мизерията в страната.

21

сега

преди 6 години

И на нас ни писна да ни одържат от данъците за да издържаме многобройна не работеща,тежко корумпирана,разхайтена,не искащи реформи и промени полиция,наистина ни писна...

20

Анонимен

преди 6 години

Всеки един от тюфлеците има поне една фирма, регистрирана на роднина, по обясними причини. Чykaт частно,занимават се с далаверки, дрогички,рушветчета,на заплатка са при престъпници разни. Въобще правят всичко друго, но не и това което трябва. Дай им да пребият на площада някоя студентка,майка с деца или баба,тук им е силата. Затова като в Грузия, разтуряй ордата нищоправещи лапачи.

19

The big щепсел

преди 6 години

Така или иначе не доживяха да се превърнат в полиция с одобрението и подкрепата на обществото! Без значение на минусите в коментарите, не можете да скриете недоволството на хората. Останахте си милиционери!Такъв ви е модела... и главатарите ви!

18

Кристияна Тонева

преди 6 години

Ушевите куки пак са на протест за заплати тъй като са поцепили от работа рекет и рушвети Едно престъпление нямат открито и намерено.Повечето от тях приличат на селският идuoт Mунчо.Дебели тлъстаци във безобразен вид и с поведение на мутри постояно спиращи жени за да им искат телефоните и да им правят сексистки намеци.Уволнете корумпираната полиция Лекарите спасяват човешки животи,а тези нищоправещи гъсеници едва се движат от безделие и тръгнали да протестират.Уволнения на пол голямата част

17

Анонимен

преди 6 години

Типично поведение на "зелен чорап"Пари няма. Действайте !!!Само,че вече не ръковди смачкани войничета от соц. казарма, а хора, които имат семейства.

16

Анонимен

преди 6 години

"На полицаите им писна"????Oт какво им писнало бе? Аааа, искали увеличение на заплатите? Е колко пъти ще искат увеличение на заплатите? Тия хора не разбраха ли, че не е морално да искат заплатите им да са двойно и тройно по-големи от заплатите на учителите? Обикновените хора после викат "ама то никой не иска да става полицай иначе". Ами ако хората се образоваха, стандартът на хората в държавата щеше да е висок и щеше да има умни глави да се справят с проблемите, нямаше да има биячи и крадци.

15

гого

преди 6 години

до 10 зеусаз знам кой е, затова ти пиша полковник не генерал, ама ти си повече филсоф ор колкото наясно кой кой е.

14

Ченге=търтей

преди 6 години

Ченгетата и военните са като кърлежи, само смучат. Ограбиха ми имота и нагляра ми се кара защо съм нямал камери и датчици.... Вика няма да ги хванем..... Теглих им една майна и за живи не ги бръсна от тогава. С който съм говорил никой не ги бръсне за живи. Файда от тях никаква.

13

Анонимен

преди 6 години

Десет години ЕС, десет години СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ управлява и унищожи БЪЛГАРИЯ ! А народа може да разчита на малко останало в България !!! Спасението е махане на Б. от Банкя !

12

Анонимен

преди 6 години

Тия алчни търтеи пак зяпнаха...

11

Анонимен

преди 6 години

80% съкращение на държавните чиновници и електронно правителство.Парите ги има.

10

zeus

преди 6 години

До гогоГого, този е друг Радев бре, не този, за който ти плащат да пишеш срещу него ;)

9

Стоимен

преди 6 години

Чадър!!! Се ползва за да не те вали!!!! Швфа в белене и всичко е о.к.

8

kolio99

преди 6 години

До Анонименза това нищо и няма да се промени, защото само тука си драскаме

7

гого

преди 6 години

другаря оз. полковник от армията Радев, става банален с тез аргументи. Десет дни мрънка едно и съшо. Те за какво не го харесват във войската...

6

Анонимен

преди 6 години

И на нас ни писна от тях! само лапат парите, а работа никаква! По цял ден въртвт далавери и рекетират хората.

5

военен

преди 6 години

повечето тука плюят по полиция и армия ама не им стиска да го работят! абсолютно са прави полицайте да искат нормално заплащане !!!