98

бай благой

преди 6 години

Не разбрахте ли че тук идват най големите *** и *** от запада.

97

Анонимен

преди 6 години

Затвор за тия. Затвор и за тези които ни докараха до положението да бъдем унижавани от който свари.

96

Анонимен

преди 6 години

Sl brag napivat turistite falschiv alkohol koi snae kakvo im slagat da stavat agresivni a jenite darpat 4ujdenzite koito ne uskat seks sbivat seci piske germaneza vinoven momi4eto dadchto ne e sadarjano ili zugankata dobre oble4ena v bg damo lumpeni eftin *** turisti saschto ? Lischo obslujvane eftini *** uj dami a te manikenki ot kv otroven alkohol triperi i kandidas ujas e padete si msjete hora ot eu strani

95

Анонимен

преди 6 години

nashite barmanki servityorki vse zabravqt da vrashtat resto 100% za tova i vazniknal problema

94

Анонимен

преди 6 години

bravo na Germaneca i 6veda

93

Анонимен

преди 6 години

Пенчооо ....жалко е да ти плащат с копейки, за центове и долари цял свят се натиска .. !!!

92

Пенчо

преди 6 години

До До *** на име пенчоХахахахаха! По-скоро ти отивай в хамериканското посолство да ти дадат няколко цента. Толкова усилия хвърляш да ги защитаваш.а все малко ти плащат-в цента.

91

До трол на име пенчо

преди 6 години

Така е Пенчо, кат раССия няма втора тъй Велика на света, тя е твоята опора .... тя е твойта Высата .... !!! Хайде сега изпий си до дъно препарата за вана и върви в рушкото посолство да ти чекнат членската карта !

90

Пенчо

преди 6 години

Продължение:Руснакът има морал и почтеност. Обича да е със семейството си. От нищо не се страхува. От Руснака се страхуват западняците,а особено скандинавците и Прибалтика. Руснак глава не скланя пред западняка. Но западняка се страхува от руснака. Руснаците избират чисти места,където да се наслаждават на морето.

89

Пенчо

преди 6 години

Продължение от моя коментар:-РуснациРуснаците има чест и достойнство. Обичат реда,чистотата,подредеността. Жизнерадостни и усмихнати. Обичат морето,както и всичко ,което е свързано с морето. Обичат делфините,чайките,гларусите,рапаните. Обичат риболова,плуването, гмуркането.Руснака обича хубавата водка,и макар и да се напие,не прави мръсотии и безчинства,за разлика от западнякът пияница,който си мисли,че може да прави каквото си и поиска. Руснаците не дават жените си да бъдат секс робини.

88

Пенчо

преди 6 години

Какво е нашето Черноморие,когато дойдат:-западняци. Когато дойдат западняците,в хотела,на плажав тоалетната и къде ли не ,всичко е повърнато замърсено,има презервативи,и какви ли не бо.клуц.и. Западняците шмъркат силен наркотик,пият евтин алкохол,пречат на спокойствието на другите.Използват секс "услуги" на жени,които не искат да проституират,но го правят насила.-РуснациРуснаците обичат чистотата. При тяхната квартира е все подредено,чисто с вкус. Отлични и родени мореплаватели.Хора с чест

87

Анонимен

преди 6 години

Българските курорти са проектирани да привличат такъв тип туристи - ***

86

Анонимен

преди 6 години

Нещяхте комунизъм. Яжте сега банани и крошета от новите ни западни съюзници! България най-бедната страна в Европа с най-мизерните заплати, без образование, без армия, без здравеопазване, без ценности, без себеуважение. Младите бягат или стават наркомани и ***. По черноморието идват да разтоварват от големите страни защото знаят че ще им се размине всичко. За тях сме роби и *** с които да се гаврят и разпускат. Но нищо, яжте банани!

85

Пенчо

преди 6 години

Нямаше ли някой българин,ей така, човешки да приспи германеца,така че и да не се събуди никога?Западняците са ***,но с голямо самочувствие(без никакво покритие). Българите трябва да се съпротивляват,защото западняците ще безчинстват и ще си правят каквото си искат в България. Такова грозно отношение не сме видели от турците и руснаците! Само западняците не ни смятат за хора!

84

Пенчо

преди 6 години

На мене ми е по-приятно да има руснаци по нашето Черноморие,отколкото бо.клу.ци те западняци от западна европа. Когато ни посети руснак,даже и чайките и гларусите се радват. Когато дойде западняк,освен повърня,разврат,неприятности-нищо друго не получава българина!

83

Пешо

преди 6 години

Абе кво и давате да пият в тоя Слънчев Бряг?Много буйстват тия "европейски туристи"

82

Ти не си българин

преди 6 години

До Един българинПреди това не беше така, бандитите се бяха скрили в миши дупки!Да бе, ние сме малоумнии и не помним отвличанията, публичните екзекуции посред бял ден извършвани от групи като Наглите по времето на тройната коалиция начело с Доган, Станишев и Царя

81

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 102 ..... А Италия и Испания, не са ли чуждестранни западни територии, като си такъв ценител на източно православни ценности, за що не отидеш в Сочи, както те съветва Калеко Алеко ?!

80

Анонимен

преди 6 години

Заради презастрояването,мутрохотелиерите и западналите алкохолни чуждестранни туристи от 2000г почивам само в Гърция ,Италия,Испания.

79

до DreamTheater

преди 6 години

Руснаците с по-ограничени финансови възможности купуват имоти по българското крайбрежие само заради хубавото време и евтините плодове и зеленчуци. Това не е мерило за качеството на услугата, която България предлага на туристите, а то е мизерно, жалко и срамно.