57

Менте 69°

преди 6 години

Не съм съгласен, че само по долнопробните кръчми е фалшив алкохола..Лично аз като работех сезон 2008г. в елитен бар на плажа в Сл.Бряг, два пъти седмично се доставяше 10 туби х 11л. от минерална вода с алкохол от "Ахелой" и понеже на шефчето не му понасяше от същия и го нямаше, се налагаше да го плащаме ние, та цената сама говори какво има в тубите. 8,00 за туба 😬 Горе долу на цената на мин.вода 😄😄😄 Използвахме го предимно за коктейли по 20-30мл. за бр. - сметката е ясна 😉😄

56

Море

преди 6 години

До ДСО ВинпромДобра кръчма или бар не би си позволила фалшив алкохол,фалшификатите може би са в ол инклузив офертите или някой барове, лесно се разбира.

55

Митак

преди 6 години

Туй с гаражите мен ако питате е бошлаф работа - хващат някой-друг аматьор. Работата си е като в булгартабак едно време - квото може се прави незаконно за да се удесетори печалбата :)))

54

До Мастика

преди 6 години

А те мислиш останалите фалшивите на друго място ги правят ...

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48 Кой ти каза ,че нямаше :D.Явно катуница ти е далече :)

52

Анонимен

преди 6 години

До МастикаГоляма грешка :) Поне от 20г не съм виждал истинска мастика :)

51

Анонимен

преди 6 години

До шматка до 31Чиста водка си правихме още в 9 клас докато разбирачи като тебе са ходили прави под масата аре скрий се моля те и ходи раздавай мозък някъде другаде

50

Анонимен

преди 6 години

Открили публична тайна,всичкия алкохол по олинклузива е менте.Да минат и през Златни пясъци ама рано сутринта да видят как от туби от минерална вода се пълнят стъклени шишета.Алкохола влиза през кпп-то в бусове или багажници на леки коли които никой не проврява защото си плащат да небъдат проверени.Голяма новина,как си мислят че от сутрин до вечер ще раздават марков алкохол безплатно и накрая ще им излязат сметките....Всичко е менте по външните барове около басейните......

49

p

преди 6 години

до 43 : И последно за Гролш - не лоша бира наистина но помислете колко от цената отива шишето с тапичка(признавам им че то е мн яко наистина дори и аз си бях взел 2-3 заради шишето) и колко за съдържанието.Генералния съвет ми е да се информирате за това какво пиете и ядете не се поддавайте на маркетинг. Както виждате не агитирам за определени марки а за повече информираност ПС: наздраве на всички

48

p

преди 6 години

do 43 : не виждам причина да се обиждаме тук ( или поне нека е грамотно "маллоумен" не е дума)Просто моето мнение е ,че ако искаш да пиеш бира или две в парка докато децата не са ти на главата всеки чешки пилзен който е около 2 лв е по добър от стелата на каменица(отново повтарям - това е лично мнение) .Аз също мисля че е сладникава както 'пивовара' от поста под мен .А относно най-добра бира - такова нещо не съществува - най-добрата за мен е отвратителна за други - това е по скоро въпрос на вкус

47

Анонимен

преди 6 години

Най-добрата водка до 20 лв. по мое мнение, е Зеленая Марка.Егаси кефа - чиста, приятна и няма главоболие, като препиеш - свежарка си.

46

Пивовар - Крафтсмен

преди 6 години

До 43 : Първо: Стелата е много сладникава и не е за всеки вкус / въпрос на вкус / Второ: Наистина считам като колегата, че Гларус Pale Ale е много по-високо ниво от Стела и също се прави в БГ! Но е значително по-скъпа от Стела.

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51Абе и цените не са от най-ниските!

44

Мастика

преди 6 години

Едно време като ми се налагаше да ходя често командировки по черноморието отсядах в ол инклузивите. Като усетих какви ментета са им водките, ракиите и уискитата си минах на мастика. Тя изглежда е по-трудна за докарване и си беше нормална Мастика Пещера.

43

пфффф

преди 6 години

тия данъчни,ако имат идея по колко тона алкохол и колко милиона литра гориво излита без да си платят масрафа...пфффффффф.скоро ще им запари по дупетата.

42

Анонимен

преди 6 години

Който е фен на кавър версията на пионерски лагер наречена ол инклузив трябва да се примири с лошо обслужване, долнопробна храна и фалшив алкохол. Всичко е в цената, за такава цена толкова !

41

Хотелиер по морето

преди 6 години

Ами разреждайте я тази водка бе! Не знаете какво е икономия !

40

шматка

преди 6 години

Най хубавата водка която съм пил(а съм пил доста водка)е тази която преди години купувах от един технолог във Винпром.Човека явно крадеше спирта и в тях правеше магията.Беше наистина магия.Единственият и недостатък бе че не беше кристално бистра.

39

Анонимен

преди 6 години

До шматка до 31бе Цар Киро да нямаше спиртоварна бе душа? Един гараж и се купува промишлен спирт и готово.

38

Анонимен

преди 6 години

До шматка до 31именно де, производителите купуват от завода спирт и го пречистват, докато това по бидоните си е промишлен спирт.