7

вземете мерки

преди 6 години

ИСключително страшни вреди се нанасят с нагло престъпни нарко мероприятия вкл тн ДИГИТАЛИЗАЦИЯ.В увреждани с нова техника нарочно инсталирана в телевизори,камери,предаватели,скенери обеми проникват масови и други убиици от съседни тежко увреждани измерения подобни в момента са засечени в много ядрени централи в близост до реакторите..визират остро студено радиоактивни скенери тн лед скенери масово инсталирани край ядрени реактори ..в сгради с wi fi има черни и други масови убиици живеещи в тях

6

имаме тежки проблеми

преди 6 години

има остър elektromagniten smog в големите градове има видео терор с който е срината биосферната охрана.в огромните пробиви са пълни с остротоксичен канцерогенен дим.НОви нагло престъпни анти климатични оръжия се внедряват чрез нарко контрол през обсебени бюрократи и наркотизирани парламенти.

5

JJIvanov Geolog

преди 6 години

Лично да предупредя да се спрат тежките увреждания на земята с включени фарове и скенери през деня и ноща.През ноща с а допустими единствено доказано безвредни жълти фарове. Останалите вкл тн "дневни" са изключително жестоко вредни и вече са поразили огромни обеми въздух .АКтивирани са десетки милиони аномални участъци има изригвания на недопустими газове вкл в англия.

4

Анонимен

преди 6 години

Че нали Симо Горския е братчед на дъртата рептилия, той ще да я е посъветвал.

3

Анонимен

преди 6 години

Това стана точно като с 800-те дни на Сакскобургготски.

2

Анонимен

преди 6 години

Някъде след около година ще кажат, че удължават срока за излизане.

1

Анонимен

преди 6 години

Не съм ходил в Англия, но ми се струва от информацията която виждам. Около49% са заселени от ОРИЕНТА, азия , африка. ПРИ такова съотношение ЕС ЩЕ ИМ ИЗГЛЕЖДА ЧУЖДИ И НЕРАЗБИРАЕМА. И ЗАТОВА ГЛАСУВАТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ.