139

Анонимен

преди 6 години

При Социализма бяхме добре. Западняците ви го разрушиха хубавото, за да им чистите тоалетните и да им слугувате за жълти стотинки, а те да си продават дрънкулките у нас. Сами сте си виновни, развалихте си хубавото, излъгаха ви западняците.

138

тиливизора до 152

преди 6 години

Сега ще ти напишим.За 7 години съм изпратил около 30 хиляди евро в България.А колко съм похарчил във ваканции там,няма смисъл да обяснявам.Като малък залесявах фиданки.Общо взето това е.Тоя въпрос го задай на онези дебелаци в парламента.

137

Анонимен

преди 6 години

Статията иска да ни накара да се върнем...защото е поръчана от алчните ни мутрохотелиери.Мутресите станаха камериерки ,рецепционистки и готвачки. ..скоро и Компирите трябва да слезнат от Sкласите и да станат пикола.Липсваме им вече

136

Анонимен

преди 6 години

Да работиш в България и да плащаш тук данъци и осигуровки е все едно да инвестираш в каца без дъно, например да купуваш акции на вносители на пясък е Сахара. Файда нула, по добре да ги скъсаш тия пари за осигуровките, отколкото да чакаш пенсия или някаква услуга срещу данъците ти дето обслужват мафията и мутрите!!!

135

Анонимен

преди 6 години

Hora edin den vsichki koito okradoha nas Bulgari shte si platiat! Edni sas cialoto si imushtestvo drugi sas zatvor a treti daje sas jivota si! DAI BOJE po skoro. Ot tazi planeta ne moje da izbiagat.

134

Анонимен

преди 6 години

Аз за България правя това, за което съм учил, върша си работата по най-добрия начин, по начина по който я вършех и на Запад, където ми плащаха не 10, а 20 пъти повече. Върнах се в България и се боря с посткомунистическа некадърност на ниво от чистачката до изпълнителния директор. Не ми философствайте, че статията е пропагандна! Това ечистата жалка действителност в посткомунистическа Източна Европа.

133

Анонимен

преди 6 години

Абе нищо не ви е направил комунизма, през 80-те специално се живееше вече доста свободно и се слушаше западна музика и се гледаха западни филми. Имахме икономика, армия, здравеопазване, образование, дори космонавти. Горбачов обърка нещата и съсипа цяла Източна Европа, да ходят хората от безизходица да слугуват немили недраги на Западняците. Тъжно. Ми защо Горби не прокара реформи като в Китай? Еми с право китайците ги наричат северни варвари... като ударят две водки незнаят какво правят.

132

Анонимен

преди 6 години

Определено тука останаха само нонормални и завистливи хора и не можеш спокойно да работиш

131

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът направи българите равни... в бедността. Чудно ли е тогава, че след 45 г принуда да живеем в бедност, в държава, в която ни пазеха най-вече да не избягаме от ''светлото бъдеще'', накрая, когато границите паднаха, който можа се изнесе да търси късмета си на по-добро място за живот и реализация?

130

ИЗРОД

преди 6 години

Ей само слабоумен ще тръгне чете толко дълга статия във медия, която се е доказала като супер продажна и жалка. Аз лично мога само да ви кажа да си ебйети путкъта майчина, смешници от днес беге. Това е очевидна платена пропаганда. Заринахте се с лаена до врата. За смях станахте. Дори селяците не ви вярват на лаената.. :D

129

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът и последиците от него прогониха българите от Родината. Проклета да е червената чyмa!

128

Анонимен

преди 6 години

До Ш.Б.Н ФАКТ!Над 20 милиона души в Германия не са етнически германци!! Сега си представи след още 20 години каква КЛОАКА ще е Дойчо??? Ето до това води либералния тероризъм, финансиран щедро от немския бизнес и от богатите арабски страни! Западна Европа се ислямизира и няма връщане назад! Исляма е коварна религия и веднъж разпространи ли се в една страна НЯМА СПИРАНЕ!! Примери колкото щеш!

127

123

преди 6 години

Това че някой живее в чужбина , не означава автоматичнo че е щастлив. И понеже държавата в която сме е богата, приемаме техния начин на живот , техното мислене и смятаме че това е най доброто, след години го осъзнаваме. Повечето ми познати не са щастливи, биха се върнали, ако имаха някаква сигурност в България

126

ВВ

преди 6 години

От калпав, неграмотен и крадлив народ може ли да се очаква, че има какво да предложи на прогресивно мислещи и можещи хора? Не! Така че, всеки е в правото си да си търси нова родина където и да е, а вие мрънкачи по-долу продължавайте да си бълбукате в *** в която живеете и да се чудите, що никой не ви е'бава за слива....:)))))

125

Анонимен

преди 6 години

От доста години живея и работя в Швейцария. Не знам тези от Германия за какви условия говорят, но медиците, икономистите, програмистите им масово бягат към Швейцария.

124

до 143

преди 6 години

Дългия е част от мафията, която трови България. Винаги е бил.

123

Анонимен

преди 6 години

До ИзетVie se islite za mnogo otvoreni, svinki. Tuk kadeto jiveia az isliamat e zabranen:))) I e mnogo hubavo, svinski. Skoro Evropa shte se probudi i za vas i anadola niama da ostane. Da ne mislish, che samoletite vi mogat da letiat ako gi nasochite nepravilno?! Nie da ne sme ***, be???? Shte prijluchite za 2 sedmici. Bokluci

122

Анонимен

преди 6 години

Споко. Палачинката скоро се обръща. Дългия влиза в политиката със 70-80 % от народа и измита мафията която трови България от 1990.

121

Анонимен

преди 6 години

Не е проблема само в парите. В Бг взимах 60000лв. год. и бях като цар. Сега взимам 100000 Евро год. и живея добре. Но в Бг жена ми като излезе с детската количка и нямаше от къде да мине, спрели коли по тротоари, градинки. Два пъти зависливи хора ми дерат колата, всеки ме гледа като банкнота и гледа да ме прецака. Монтъора не ми сменил една част, но ми взе пари за нова, майстора не довърши баня а му платих предварително и т.н. Сега всичко ми е спокойно, няма селяни с претенции, хората са други..

120

до 126

преди 6 години

Абе ей, гимназиален ***. С това средно образование може да се хвалиш в квартала на местните пияници. От фирмите ти гледат автобиографията. Питат какво можеш и като разберат, че само се хвалиш с някакви медали ти казват, че ще ти звъннат. Следва мълчание и ти седиш без работа.