9

Анонимен

преди 6 години

в периода 2009 2011 година във възрастовата група 1-14 години 70% от заболелите са приели преди да се разболеят една доза ваксина МПР (морбили-паротит-рубеола). В доклад на Националния център по заразни и паразитни болести от 2013 година пише (стр. 7), че 14,29% от разболелите се от морбили преди четири години са приели една доза ваксина МПР. 78,57% не са изобщо ваксинирани, като остават 7,14% заболели, за които не се уточнява какво е положението.

8

Пак този вагинист

преди 6 години

Не е лошо неграмотните вагинисти първо да проверявате фактите и после да пишете глупости из нета. Щото иначе може някой да повярва на писанията ви.

7

бг

преди 6 години

Абе трагедия. Да, бебетата са твърде малки за ваксинация, но да не ваксинираш дете в съответната възраст трябва да е подсъдно. Да се събират само неваксинирани и да се заразяват помежду си. Като в комуна... Аман от бг мама майки и многознайковци. забравени болести се връщат... било аутист... нали е живо... ваксини се правят само след подробни изследвания- дали детето е НАПЪЛНО здраво....

6

Анонимен

преди 6 години

Пу антиваксурите пак почнаха с тъпотиите. Независимо има или няма заболели, все едни и същи простотии слушам.Като почнат да се налагат мерки и неваксинираните да им спират всякакви социални придобивки и физически да ги изолират далеч от ваксинираните, тогава статистиката за заболеваемостта ще е най-точна.

5

Анонимен

преди 6 години

АБЕ ТЕЗ СА ***!НЕКА ДА ОТИВАТ В АДА

4

аз

преди 6 години

До КолкоАми като искате да ви лекуват по европейски трябва да си плащате по европейски,бе драги!

3

Колко

преди 6 години

Защо не казват колко от тия заразени са ваксинирани 😨 ? А само пропаганда за имунизации, чиито положителен резултат е съмнителен. Фармамафия бгмафия политикомафия. Отдавна докторите имат гражданите за клиенти а не за пациенти.

2

Анонимен

преди 6 години

Мамите като родят и тутакси стават академици по медицина. Като не си ваксинират децата, така ще е.

1

Анонимен

преди 6 години

БОЖИЯТА РЪКА !