81

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 81 САЩ , кой друг? Нямай никакви съмнения.

80

Съвет

преди 6 години

Още едни голтаци като нас в НАТО.Нарязаха танковете дето им подарихме , изпиха парите а сега и НАТО искат.Я идете при Путин. Там казват било много убаво.

79

До автора/редактора

преди 6 години

Уважаем неграмотни журналисти!Няма държава на име Македония!

78

бдинец

преди 6 години

До осман Македония е управлявана от Белград,а добрите отношения с Турция са за засраховка срещу Гърция.

77

осман

преди 6 години

хайде братя българи кажете ми сега.българия ли командва македония или османската империя.хахахахаха.....

76

Анонимен

преди 6 години

Чаламба и манафство най големите постижения на турците, сега правят опит да роди мъж.

75

Анонимен

преди 6 години

Какво значение има, и една страна да е против - няма влизане. Или си сменят името, или си остават в Средновековието макетата. Не задълго де, скоро ще са малцинство във Велика Албания, а в центъра на Скопие ще се издига голяма статуя на Енвер Ходжа. Щом мразят България, това им остава.

74

Грешка от 84бдинец

преди 6 години

До 82 Климент Охридски е българин, гърците са го написали,, от българските мизи"Имали държава по света да изучава историята ви в училищата и университетите по вашия фалшивикат. НЕ, дори в Сърбия правят корекции.

73

До 82 от бдинец

преди 6 години

Има няколко версии, какъв по народност е бил Ататюрк, най-правдоподобната е, че е албанец или албанотурчин. Иначе той се чувствал турчин.В Библията пише за Македония, но това не се отнася за вас. Древна Македония е била на юг от вашата държава. Климет Охридски е роден във Великоморавия, от където е изгонен от немците заедно с Наум, Ангеларии, Горазд и много други. Кирилицата е въведена отЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ и написана от Константин Преславски. Вие сте написали история за домашна употреба в Маке

72

Анонимен

преди 6 години

Стана една плетня и съюзи. Светът се превърна в сериал. Но накрая най силния побеждава . Така ще стане и този път. А кой ще е .....Скоро ще разберем.

71

Struga na Crn Drim

преди 6 години

Samo za cista informacija Kemal Atatürk e roden vo edno selo Kogagik kraj Debar na 60 km. od Struga I Ohrid kade sto se rodeni sv.Kliment ohridski sv.Naum ohridski a I mnogu drugi vazni licnosti od balkanskata I svetska istorija. Sega kvo pravime? Daze I vo biblijata se govori za Makedonija.

70

Анонимен

преди 6 години

С анадолската заплата върви и същата "свобода".

69

Анонимен

преди 6 години

Друг път помага на Македония. Помага на албанците

68

До 74

преди 6 години

Може да сме най-бедни, не е в ЕС, а в света, но анадолска заплата нещем.

67

хенриета

преди 6 години

Бре много българчета мохамеданчета списуват тук бре браво научили сте да пишете поне. Ама една тайна да ви кажа- в Турция не ви смятат за турци , а за някакви и вие не знаете какви ;) А иначе статията не е за БГ ако не сте разбрали :)

66

Анонимен до 74

преди 6 години

Вземи направи някоя друга чаламба, че тук засмърдя от "вашите"вие сте майстори на тази дейност чаламба. Извикай повече ибрици че много смърди.

65

Анонимен

преди 6 години

"Нали са специалисти по влизането в ЕС..."А вие специалистите, които от раз вленахте в ЕС...достигнахтели европейската заплата...или още не сте достигнали анадолската!

64

Анонимен

преди 6 години

Кво стана ве заловихте ли поне един апаши?

63

PD

преди 6 години

Верно е, че всички поданици на Оттоманската империя са се наричали Оттоманци, само дето, същата се е сетила за това на 23 декември 1876. И не без кръвта на Априлците, чиито наследници и днес сме. А поданици на империи, винаги е имало и ще има. И рано или късно, поданиците, ще трябва да защитават империите, от волята на Свободолюбивите. А казвам Ви, не се е родил още такъв поданик, отдал волята си на господаря, който да се противопостави на волята на Свободолюбивия.

62

Манафов

преди 6 години

И аз съм доволен от турчетата, харабии момчета!