В страните, които споменаваш, хората *** като мухи. 40г. е средната продължителност на живота там . Може би палмовото меню ги праща бързо на едно "по-добро място"....
За говеждата не знам как е, но свинската сланина е 100% полезна, особено с чесън или праз и хубаво вино! Няма по-вкусно от най-българската манджа - Свинско с кисело зеле! И така с по мазничко да е и черен пипер! К'ви кокоси кв,а чия, к'ви смутита. Дядовците и бабите ви цял живот карат на прасе и ви гарантирам, че с тази чия, далече няма да стигнете!
Говеждата лой не е вредна.Сланината и свинската мас също не са вредни.На който не му е ясно е баламурник!Вредни са единствено палмовите, кокосовите мазнини маргарини и всякакви синтетични ***.
Ново е за вас. Всеки с глава на раменете знае за лошите мазнини. Кокосовото масло като е предимно от лошия тип и трябва да се приема в ограничени количества - до чаена лъжичка при редовен прием.
Има логика.Щом палмовото масло е толкова вредно,защо не и кокосовото.Нали кокосовия орех расте на палма.
Otdavna go ochakvah tova stanovishte za coconut oil i nai-nakraia to se poiavi, super, niama nikakva logika nasiteni mastni kiselini da sa polezni :-). Osven tova e uzhasno na vkus.
До Киборг Когато фините кръвоносни съдове в мозъка ти се запушат от холестерол, и усетиш виене на свят, загуба на рабновесие, а езика ти почне да се "вдървява" като на пияница, спомни си какво си писал.Но, ще е късно.А до тогава-яж банички, правени с палмово масло, яж картофки, пържени в "мазнина за фритюрници", или просто купувай от евтиното тебеширено сирене или кашкавал.
Кокосовите орехи растат по кокосови палмите, но палмовото масло не се добива от кокосови орехи, а от плодовете на маслена палма!
Нито един хранителен продукт не е вреден, вредно е да се прекалява - дори в статията си го пише, че е опасно за здравето, ако не се приемат наситени мазнини! Яжте всичко, което ви е вкусно, не се поддавайте на разни модерни секти и мании, единствено внимавайте да не преяждате и естествено гледайте да се движите повече.
Проблемът уважаеми дами и господа иде от факта, че палмовото масло СЕ рафинира! По аналогичен начин стоят нещата със захарната тръстика и захарта.
xaide sega na6ite dqdovci i babi sa qli svinsko i vinsko i slaninka redovno i sa dojivqli dalboka starost a sega edin kolega na na 29 godini infarkt,a kajete ot kakvo e ,xranite palni s ximia i gi izkarvat 4isti da ne razsardqt Evropeiskite ni partniori koito ni trovqt
Ново 20: Кокосовото масло – вредно като говеждата лой