6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен #5"Аз едно не разбирам уж света е единен за глобални проблеми ," ... ами не разбираш. самолет само банкянския пращя е така :) ... то това не е да се качиш на колата и айде :) . освен това потърси да видиш кой колко самолета за гасене на пожари има. и представи си ако стане пожар в неговата държава в момента, защото в момента се случват пожари и никой не е застрахован, и му няма самолетите какво ще го направят. и кой ще плаща също е от значение... поинтересувай се :)

5

Анонимен

преди 6 години

Бил съм в Португалия, красива и спокойна страна. Чисто, тихо, приятно, без мутри и татуирани анаболници. Никой не те гледа Дзверски, хубава храна, хубаво море, нищо общо с Англия, Франция, Белгия, Германия където е вече пълно с аллахакбаровци. Има черньовци но те са от Ангола, Мозамбик, Кот Дивоар. Горите им не се пипат! Да сечеш и продаваш, забрави! Магистралите почти като на Свинетка и Батко Буби. Второкласните пътища чудесни, не се плащат. Стара култура, много история.

4

Анонимен

преди 6 години

Аз едно не разбирам уж света е единен за глобални проблеми , уж Европа си е изцяло обидединена. ..Всички гледат как изгарят хора и гори и НИЩО. 27 държави ако всеки прати по 1 самолет за гасене ...За нула време ще го за гасят??? Нали това е единството ...утре друг ще има проблем ...На него ще се помогне. Това хората сме страшни...

3

упс...

преди 6 години

Ужас!!!!Гледах видео на Тубата - огнен ад!Господ Бог да им помага в тези трудни за тях дни!

2

Анонимен

преди 6 години

Голяма трагедия, много сили на близките и дано тази стихия да бъде овладяна скоро, че да няма още жертви. Наистина се питам защо ГДБОП и други служби не засичат адресите като на коментара на номер едно и не им правят спонтанна визита и един "спонтанен" пожар в а.нуса! Каква ти е дигнозата на тебе - *** пубер ли си или просто крайно увреден? Мислиш че е смешно това ли което си написал?

1

do jurnalyata

преди 6 години

golyam praz draskachi nie si stradame v bg ama ste kuhi lejki