62

?

преди 6 години

Анти-българските "коментари" от чуждестранните *** (които се представят УЖ за българи) защо НЕ са изтрити??

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54Ми то сивото е електорат бе, майна.

60

Анонимен

преди 6 години

Ама я да набият полицая, а? Няма да посмеят, че лошо им се пише в ареста.

59

Анонимен

преди 6 години

Лично оръжие за всеки лекар на служба. По добре "Калашников" с два пълнителя, че тая *** се нарои много

58

Анонимен

преди 6 години

Господ вижда тая неспаведливост.Ще ни накаже без лекари и сестри в скоро време.Жалко, че и невинни ще страдаме от това.

57

До Цонко

преди 6 години

Новата специалност не е " спаринг медик", а емигрант- медик.Не искат младите лекари , да ядат бой, след като завършат медицина и това си е.Да им се " чудиш на акъла".

56

Анонимен

преди 6 години

Празнували излизане от затвора...а сега ще празнуват влизане

55

Гошо

преди 6 години

За голямо съжаление нещата се повтарят, потретят и т.н. ,а решение на проблемите НЯМА.Всичко е много просто и е в ръцете на полицията ,защото следващият път могат да я утрепят и тогава пак нищо.

54

Анонимен

преди 6 години

До ИнженерДобро предложение правиш. Но, според мен, тези 10 години трябва не "да лежи", а да работи каторжен труд в урановите мини.Въведе ли се такава санкция, много бързо ще им се изпари желанието да бият!

53

Р

преди 6 години

Да се оправят сами ***.Отиват да ги лекуват ,а в замяна бой.*** са това и не заслужават нищо.

52

Анонимен

преди 6 години

В нормалните страни тия щяха да бъдат пребити от бой от полицията, а после тоя дето е излязъл пак щеше да влезе в затвора, но българите са прекалено страхливи да набият членовете на БХК и няколко съдиии и да си решат проблема. Страхливците ги бият

51

Анонимен

преди 6 години

В западните страни, когато има нужда от линейка или пожарна, на мястото задължително присъства и полицейски патрул. Толкова ли е трудно това да се направи и тук? Или просто не е изгодно някому?

50

Козия рог 3*

преди 6 години

Валери Симеонов къде е?Нали стана шеф на малцинствата в парламента.От къде и как са договорени ромските 10% от гласовете на ПФ?Къде са милионите Евро за ромското включване ?

49

Анонимен

преди 6 години

Аз само веднъж повиках Бърза помощ заради майка ми, която е възрастна вече, плачеше от болки в стомаха.Отговориха ми:- Закарайте я с такси, ние не сме такси.Това се случи миналата година в гр. Варна.От тогава изобщо не съжалявам когато роми бият лекари.Аз съм българин и не дойдоха, плащам данъци!

48

Ако българската..

преди 6 години

..държава продължава да нехае след подобни случаи, вероятно ще стигнем до ситуация, когато след подобно събитие на следващия ден новината ще е "Малка бойна група от въоръжени мъже нападна десетки в ромската махала на град/село...".С това ширещо се беззаконие рано или късно ще стигнем до там!

47

Анонимен

преди 6 години

Чакам с нетърпение момента когато глутница от 50 развилнелисе "рома" нахлуят е парламента и изпоритат 240 хрантутника.

46

Инженер

преди 6 години

Линейките изобщо не трябва да ходят в тези квартали. Първо, викат линейка за щяло и нещяло, дори и да не е спешен случая. Това е защото не са осигурени и така не плащат. Плащаме ние. Нападение над лекар, пожарникар, полицай или учител по време на работа, трябва да се третира като тежко престъпление и да се лежи минимум 10 г.

45

Анонимен

преди 6 години

Трябва да направят частни болници.С яка охрана и полицейски постове. Плащаш си- лекуват те превързват те и тн.Не си плащаш на лекарите- лекуваш се сам.Скачаш на бой на докторите- охраната бие и стреля а полицайте арестуват. Сега тая женица въобще ще иска ли да си върши работата?Най-вероятно се чуди къде да емигрира.

44

Анонимен

преди 6 години

Леко се е отървала само със синини.Шведите бият по-яко!

43

Истина

преди 6 години

Ще имат същия повод за празнуване!Честито