21

Мен

преди 6 години

Който си ги е искарал ги има явно Господ го харесва гледам че президент станал.

20

до naTpuoT

преди 6 години

ама си *** и ти288 са му приходите за 2016, не всичките пари които иманаучете се да четете като хората, не да пишете глупости!!!

19

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 14 Те и комунистите мислиха за " общото благо" и виждаш до къде докараха хубавата ни държава.

18

Мнение

преди 6 години

А нека това да му е кусура, че отказва да си публикува данъчната декларация.

17

Анонимен

преди 6 години

А КОЛКО Е БОГАТ БЛУМБЪРГ И КАК Е СТАНАЛ БОГАТ?

16

Анонимен

преди 6 години

До форганично мразен от наследниците на юда, тоест мръсните предатели и крадци по света.

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПутин си купи еврейското лоби, щото може да си го позволи

14

Анонимен

преди 6 години

Сметай колко е богат Путин, та си го купи барабар с пасивите.

13

naTpuoT

преди 6 години

доход в размер на 288 милиона и задължения на стойност 315 милиона долара...някой го е кредитирал? Или?...

12

Анонимен

преди 6 години

АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ ГЛУПОСТИ ПИШЕХА И ЗА ПУТИН, СИ ЦЗИПИН И ОСТАНАЛИТЕ

11

Анонимен

преди 6 години

До ф No11:Комунизма няма нищо общо с всеобщото презрение и омраза към Тръмп, който е един крадец, мошенник и лъжец. Това няма абсолютно нищо общо с капитализма и ерата на протекционизма от началото на 20 век. Тогава мнозина видни индустриалци и финансити натрупват солидно състояние и създават монополи в много отрасли и могат да бъдат сравнени с Тръмп. Разликата, че те не са били алчни и прости *** като Тръмп и са мислили за общото благо.

10

Ей ф,

преди 6 години

ти какво печелиш от това, че милионерите управляват света. Не ми се вярва да имаш дивиденти от това. Ако имаш акции от това управление...

9

Анализатор

преди 6 години

Тръмп е консервативен човек и една надежда за човечеството. Надежда за спасение от глобализма и мултикултурализма. Първата европейска страна, която ще посети Тръмп ще бъде Полша. Изключителен жест и огромен успех на полската дипломация, в момент в който страната е изолирана от мулти-култи джихадистите Макрон и Меркел. Изолирана и атакувана защото полското правителство не внася джихад в страната си и не извършва културен геноцид спрямо народа си.

8

ф

преди 6 години

Разбирам комунистическото ви отношение към милионерите ,особено на САЩ.Но това е живота комунисти .Вие сте си тук ,а те управляват света.Впрочем дали щеше да има разследване за Клинтън ако беше спечелила,не мисля.

7

упс...

преди 6 години

Е, и????Да не би да ги е крал, като чичо Томовата "БАРАКА" и клановете на КилЪрови, и на Бушмените???

6

Анонимен

преди 6 години

И да е богат за него си е!

5

От Русия с любов

преди 6 години

До фТръмп не е тръгнал от нищото, а е роден в милионерска фамилия и започва бизнес с пари на семейството. Той е доказан провален бизнесмен- 7 фалита, но разбира се семейните пари го спасяват. Необосновано е да се твърди, че е истински човек - той е в най-добрият случай е посредствена ТВ персона, с 3 брака и безброй груби прояви. Няма собствено мнение и обича да го сменя в зависимост накъде духа вятърът. Само балъчета се залъгват, че той е готин пич, който налага твърда политика.

4

****

преди 6 години

Ако краварника беше нормална държава,този трябваше отдавна да търка наровете в панделата,как можеш да си милиардер при полужение,че 7 пъти си обявявал фалит.

3

Анонимен

преди 6 години

Мого да кажа следното - ако Тръмп беше станал призидент на България и тук се бе разразила такава яростна кампания срещу него, то всичките му противници щяха да бъдат обявени за завистници, щеше да гърми лозунга за прочутата българска завист, за българския казан в ада... и т.н. Ако мерим със същия аршин, то в САЩ завистниците са повече и по-големи. Обаче там никой не говори за завист, защо ли? - може би защото американците не са нихилисти като нас.

2

ф

преди 6 години

Велик американски човек изпълнил мечтата от нищо до милионер и президент.Затова и е органично мразен от левите либерали по света и Америка.Но има подкрепата на всички истински хора.Да не ви дреме Тръмп -те нямат нищо срещу вас освен голата си завист и злоба.