35

Анонимен

преди 6 години

Събира пари за пенсия човека ,НЕ ЧАКА ! Добре че има хора с лабилна психика да му търпят крясъците минаващи за пеене . Горките ,съжалявам ги . 15 000 хора останали без нормален слух .Може и софийските бездомни кучета да е събрал с воя си ....

34

до 7

преди 6 години

Колко *** народ имало, да се връзват на тоя чалгаджия.. ----------------------О, ти да видиш във FB какви коментари пишат феновете му, под постовете за концерта ! Четох десетина и ми се прииска да се хвърля от балкона ..... Отчайваща простотия, 90% от населението ни е оскотяло и зомбирано от този чалгар и това са в немалка част и хора с висше образование!!! Представете си какви ценностни критерии имат тези индивиди!! И каква "ценностна система"! Затова и целият ни живот е един безкраен ад, всичко е обърнато и абсурдно като отразено в криво огледало!

33

Анонимен

преди 6 години

Огромен работохолик. Не вярвах когато каза 2000-та година, че започва Шоу което ще е всеки делничен ден по 1 час. Викам си този дали ще издържи 5-6 месеца на това темпо. Опроверга не само мен, но и всички негови зложелатели. 17 години на екран всяка вечер!Затова и го намразиха много хора- заради това че не се предава! К'во ли не измисляха за него през годините от болен от рак до че е бащата на чалгата и е опростачил моля ви се българите! Овце!

32

т

преди 6 години

Зад ника Мравка се крие комунистическия поет Стефан Цанев.

31

Има такъв идиот

преди 6 години

Слави Тр.

30

Анонимен

преди 6 години

Слави е добър човек по душа. Това че изглежда надменно в очите на хората по улиците е негова защитна реакция. Сам си го признава пред Сашо Диков в едно интервю. Годжи е комплексиран обаче много и изглежда изкуствен сред обикновените хора.

29

Питам

преди 6 години

До МРАВКА 33 Да се обединим с кого?

28

Питам

преди 6 години

До Анонимен 16 А тези дето вярват на Кони какви са? Умни ли?

27

SS

преди 6 години

15 000 чалгари НЕ означават народ !

26

Анонимен

преди 6 години

Бе може да всякакъв, но направи огромна пачка и сега вече може цял ден да е по гръб на Карибите докрая на дните си!

25

Анонимен

преди 6 години

Маркуча започна да избива комплекси заради това, че никой не го отрази докато висеше пред парламента, а само как се беше наточил за героизъм ама нъц... удари на дърво, концертчета... вижда се и те лабавички нещо и тук народа не го сефтери.Крайно време е да разбере, че грандоманията му не е реална и е само в неговото въображение.Суверена както обича той да се изразява не е Ку-Ку Бенд !!!

24

мрачна душа

преди 6 години

Изглежда грозно и потискащо, даже красивите момичета са с много грозни движения. Облеклото на музикантите показва пренебрежително отношение към аудиторията, ниска култура.Каквото вътре, това и на показ.

23

Анонимен

преди 6 години

ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ са се активирали виждам 😊 колкото и да плюете по Слави в по голямата си част народа го харесва.

22

Анонимен

преди 6 години

Има такъв народ , който не се хваща на въдицата на Слави , който е машата в ръцете на мутри-кукловоди зад кадър. Ако иска дългия прави партия и там в парламента да говори той , а не да срича разни сценарии. Не желаем в парламента Братя Маргини, Братя Галеви, Ценко Чоков, Христо Ковачки, силиконови *** от поп -фолка и наркобарони. Искаме в парламента Патриоти като Сидеров и Каракачанов, а БСП да изплюе камъчето и да се обедини с ГЕРБ щото са ултра-дясни партии.

21

Анонимен

преди 6 години

Слави си прави реклама в продължение на месеци с този референдум и е нормално да събере 12 000Слави от години няма хитове

20

дидо

преди 6 години

ТЪПО ИМПОТЕНТНО ДЪРВО.

19

Анонимен

преди 6 години

Трябва да му се признае, че направи два велики концерта...първия в зала Армеец и след това най-великия на стадион Васил Левски! Никога друг българин нямна да направи подобно нещо като това на Васил Левски.

18

Iordan

преди 6 години

15000 гледат грачещ инвалид не благодаря

17

*/*

преди 6 години

След като три пъти избира Бойко,явно има такъв народ.

16

Анонимен

преди 6 години

вече е в зала, за да е "препълнена" и да не се вижда, че ако е пак на открито или на станидон - ше има една шепа младежи