29

Анонимен

преди 6 години

А оставете човека на мира вече!То не бяха избори,не бяха данъци ,импичммъни и ред други!Всеки ден нещо ново,гаче ли сте Кутевци!

28

Анонимен

преди 6 години

Абе защо не се бори против комунистически Китай?

27

От28до29

преди 6 години

Не чак толкова убав, че да го спонсорират с милярди, за да се дръвчи на САЩ. Нека сега се први Куба на силна, нали разрешиха частно, и не малко търговски санкции отпаднаха, а са по-бедни от преди.

26

До 28

преди 6 години

Кастро като лижеше задниците на руските другари беше убав! Лицемерите не го изпратиха в последния му път!!!

25

Анонимен

преди 6 години

До 25 Русия отдавна отписа Куба от стратегическите си съюзници, още от времето на Горбачов, като и спряха субсидийте и отеглиха всичките си воени от острова на,, свободата", дори китайците не искат да дразнят САЩ, с воено сътрудничество с Куба. На погребението на Фидел Кастро, Путин го нямаше, там беше гръцкото *** Ципрас и някой приятели на Запада, пишете за тях.

24

пънчо

преди 6 години

В този сайт днес плюят Путин и ТръмпЗначи С о Р о С много го е страх от дваматаАми ако се обединят двамата президенти от тоз финансов мошеник от унгарско ромски произход помен няма да остане.Всеки който е искал да завладее света се е погубвалНо няма кой да върне страданието на обикновениея човек

23

Активист на БКП

преди 6 години

Куба -си, янки-но !

22

Анонимен

преди 6 години

Тръмп се чуди как да се очисти от руските гoвна, които успя да му налепи великото руско разузнаване. То не баха томахавки то не бяха откази от споразумения а сега и Куба. Тръмп престани! Вече ти вЕрваме че нямаш нищо общо с путинова Русия.

21

опетков

преди 6 години

До Анонимен14 Написал си само глупости. Обама легитимира режима на Кастро, нещо, което беше голяма грешка. *** се подиграват на всяка добрина, която приемат като израз на слабост. Затова с тях трябва да се действа от позиция на силата. Ако Рейгън не беше действал така, още щяхме да се кланяме на СССР и да сме с "братска" Куба.

20

Анонимен

преди 6 години

Тоя клоун нали беше финансово отговорен. Кога смята да изплати дълговете на ФАЩ?!

19

опетков

преди 6 години

До ф Не са тези, които изброяваш основните виновници за дереджето ни и съответно обекти за наказание.

18

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е най-добрият сащски президент за противнищите на Сащ ;)

17

Дйднкд

преди 6 години

Защо не се бори със същия хъс с потисничеството в Саудитска Арабия? Защо не се бори за свобода на словото в СА или там е по-добре от Куба. Гадни двулични янки!! Ако СА започнат да продават петрола в евро или рубли сигурно ще им спретнат една демократизация.

16

OMG_Lucker

преди 6 години

Тръмп продължава да "твори" глупости. И като само се замисля, че се радвах, когато спечели срещу Килъри. Всъщност, не че тя щеше да е по- добре, в никой случай, но поне от нея знаехме какво да очакваме, а Перчема уж даваше добри надежди. После корпорациите и администрацията си го подхванаха и си стана един средностатистически ЮСА президент- нахален, безцеремонен, подкрепящ смучещата от всички и всичко американска нагла политика.Поне дава всичко от себе си да отблъсне ЕС от американската хватка.

15

Анонимен

преди 6 години

И американците започнаха да се държат като Боко-тиквето в стил "*** ми-дойди ми".Човеците прогресивно откачат и ще има последици.Жална им майка на тези които се раждат днес!

14

Имигранта

преди 6 години

Какво е FISHSPY????????????И определено нещо ме бъркаш

13

ф

преди 6 години

Ако имаше такъв 1989 то нашите ком величия нямаше да се прикрият и да пратят децата си в САЩ и да се пишат леви либерали .Уви ,нещата се развиха по друг начин тук и комунистите като Стефан Цанев,Левчев и Св Русев останаха ненаказани и продължават да вършат злодеяния.

12

Анонимен

преди 6 години

Така е САЩ е доминат, т.е. не обича да подписва равнопоставени договори, а само такива договори които те имат повече прави , добити от това, че те са по силната държава и за това договорите трябва да са в тяхна полза а не другата държава да има полза от договора, това не е политика само на Тръм а по принцип, Обама се опита да има малко равноправие в договорите но това не се харесва много , защото американците искат да бъдат господари а не партньори.

11

Анонимен

преди 6 години

Ти първо се научи кога се слага интервал, кога се пише запетая и кога може да напише ''и'' вместо запетая. Ине ли странно компата ти да е пълен със FishSpy, а си дошъл да ни поучаваш. Я бегай че напълни форума със вируси.

10

до 19

преди 6 години

Щом има американски ракети по границата с Русия, защо да няма и руски ракети по границата със САЩ. Просто и логично! Освен това руснаците са грандомани и ще разположат огромни ракети там!