14

Анонимен

преди 6 години

До 15Ами кой друг освен "психиатрите"??!! Брат и да не е психиатър че да му разбира??!!Който е разписал документа за освобождение той съответно е поел отговорност!!! По-просто от това не може да бъде!!!!!!!!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Прибрали и подалия сигнала, браво. И после защо хората се правят, че не са видели нищо.

12

Анонимен

преди 6 години

"Предполага се, че 52-годишната жена е убита в апартамента си, а после трупът й е изнесен"---------------------Сериозно ли? Огледахте ли апартамента или само предполагате? И как лудата е влачила трупа? Сигурно на гръб, а ножът е стърчал? Нещастнци!

11

ДО 13

преди 6 години

Айде пак лекарите ви виновни! Те са си свършили работата- предписали са лечение,Или трбва да ѝ слагат хапчетата в устата! Има брат-той я е поставил със съдебно решение под запрещение,той ѝ ползва имота,пенсията и т.н. Тпй носи отговорността!

10

всъщност

преди 6 години

Нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед. Знаеше се предварително. В този ред на мисли както баба Ванга знаеше всичко за всички, така и Наследникът знае - всичко за всички. Като от съществено значение е Неразгласяването на придобитите Знания. Изводите оставям на Вас. Мир Вам.

9

Мимоза

преди 6 години

Да анонимен 11При всяко положение, след като е под пълно запрещение, значи това не е способен на самостоятелно съществуване индивид, без значение колко може да е забавна. Колкото и смешки да разкаже, диагнозата Шизофрения слага точка на всякакви дискусии. А от там следва и въпроса - къде са роднините й и как така тя има съпруг, който сега може да си измие ръцете с нейната диагноза? Друг е въпроса защо не си е приемала терапията и състоянието й е излезло / хипотетично, но не сигурно / от строя

8

Мимоза

преди 6 години

е след като е болна от 15 годишна, какъв съпруг, какви 5 лева??? Кой се жени за шизофреничка????????????????, при това под пълно запрещение??? Тоя е някой извратеняк, който се възползва от женската й полова система и сега иска да си измие ръцете с нея.

7

Анонимен

преди 6 години

Шуслерова сол 1

6

Анонимен

преди 6 години

ул. Мъглен е в кв. Лагера, престанете с тази Хиподрума!

5

До: номер 1

преди 6 години

Ами няма достатъчно места в лудниците. Това е причината.Едно време при Тодор Живков не ги пускаха защото имаше повече места.Това е причината. Луди си имаше и по улиците, но не пускаха опасно лудите, убийците.

4

факт

преди 6 години

Шизофренията се лекува с хомеопатия

3

Анонимен

преди 6 години

"За всеки случай полицаите прибрали за разпит и мъжа, подал сигнала за убийството. "Браво! Така трабва, да лежи доживот!

2

Анонимен

преди 6 години

Никой не се интерсува от тези болни хора няма никакъв контрол и ако и близките им не се грижат за тях да се хранят, и да си пият лекарствата жалко наистина жалко.Бог да прости починалата жена.

1

АААААА

преди 6 години

ТИЯ ДЕТО ГИ ОСВОБОЖДАВАТ ОТ ЛУДНИЦАТА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ.ПО ТОШОВО ВРЕМЕ ТЪКИВА НЕ ГИ ПУСКАХА НА УЛИЦАТА.КИЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ТОВА УБЙАТВО.