10

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е само лош!Ако не са правдините и неподкупни медии,що ли ще правим.Да не говорим за бедните Холивуудци,.Не правете Американските избиратели прости,не са!Хайде де,откога чакаме този Импиичмънт и все не идва!

9

Наблюдател

преди 7 години

Trump make America HATE again ! Така започва фашизма- настройване на маси от хора срещу други, задушаване на критиката, обграждане само с ласкатели. Тръмп е патологичен лъжец и мрази истината, затова мрази медиите, които му показват кирливите ризи. Защо не публикува данъчната си декларация ? Какво има да крие?

8

Анонимен

преди 7 години

Куражлия излезе тоя да опълчи на статуквото.СНН трябва да го гледаме с чадър, защото от екрана непрекъснато хвърчат плюнки срещу Тръмпчо .Чадърът го затваряхме само, докато четяха прогнозата за времето, докато не стана разправията със законите за климатичните промениТа сега Тръмп е виновен и за изгряването на Слънцето. Да се чудиш как Земята е оцеляла досега, щом един дядо може да й види сметката с един подпис

7

Аз

преди 7 години

Един наистина силен Лидер най накрая

6

Гост+

преди 7 години

"Медиите, произвеждащи фалшиви новини.." - правилно, наи-вече западните такива

5

Анонимен

преди 7 години

Бая кураж се иска да се противопоставиш на медии ,свикнали да диктуват не само новините,но и политика и пари!А Холивуудските бедняци,усещат,че времето на картонените куфари, разнасяни от град на град може да се върне и оле страх!

4

Анонимен

преди 7 години

THANK YOU FOR MAKING AMERICA GREAT AGAIN!

3

Анонимен

преди 7 години

една кротка съдебна реформа за почистване на *** вече е в ход

2

Анонимен

преди 7 години

Вярно е че се публикуват фалшиви новини за него от медиите на маймунското лоби. Но какво от това? ПУТИН ИЗФАКА ХОДОРКОВСКИ, ТРЪМП ИЗФАКА КИРЛИВАТА КИЛЪРИ

1

Анонимен

преди 7 години

This traitor forgot who freed him from fascist slavery and sold himself to the Americans for yellow cents!