7

Ще трябва да се изли

преди 6 години

Ще трябва да се излиза на Улицата срещу диктата на ЕС. Стига са ни казвали как да мислим и какво да правим. Гейовете имат изопачена психика и нищо добро няма да излезе от тяхното лидерство. Доказано е че пед.ерастията е ненормална секс дейност.

6

А тате каза,

преди 6 години

че демокрацията всъщност е размиване на отговорността на управляващите и престъпниците и средство за избягване на персонална наказателна отговорност. Представете си престъпник, по презумция "невинен" и ограбения човек, останал без пари в съда! Единия си плаща с парите на ограбения, инсталирал трима устати адвокати и срещу него пъшкащ служебен адвокат и оклюмалия пострадал? Или премиер, проваляш проверка на нелегална бира и съд Да ви го натаковам на равенството пред закона и кирливата демокраци

5

Наблюдател

преди 6 години

ЕС е заложник на безумната си политика за присъединяване. Присъединяват се страни без да се отчитат икономическите им реалности, просто по политически причини! Или казано по друг начин с политически средства се опитва да реши икономически проблеми ! Така на практика те създават диспаланси в Съюза!

4

Ottok

преди 6 години

Europeiskite i amerikanskite kolonizatori si perat parite i primamvat iztochna europa v kapana si...

3

Крадат милиарди

преди 6 години

В България работят около 1 000 000 граждани.От тях з\а издръжка на нагло вредните евро наркомански структури се ограбват около 2 000 000 000 живи лева годишно...За издръжка на МВР се ограбват по още 1000 000 000 .

2

Анонимен

преди 6 години

Доживях! Интелигентент икономист при това не е чичка!

1

Анонимен

преди 6 години

И КЪДЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВА В БЪЛГАРИЯ ТОЗИ МОДЕЛ НА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА.?СИГУРНО Е ГЛЕЛ НЯКОИ КАК СЕ ПРОТАВАТ СЕМКИ НА ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ.