27

до един от всички

преди 6 години

Я кажи колко хиляди лева на месец вземате по СУЦ?Само не ми казвай,че са по малко от 3000 лева,защото и в МВР предатели се намират,особено от редовно черпещите се!Ей ако не искате да работите напускайте!Какво толкоз ни плашите-като няма кой да клечи в храстите голям праз!

26

един от всички

преди 6 години

По КАТ не работя,така,че ти ми кажи от подкуп колко?Не всички вземат подкупи,въпрос на принципи.Вие пишете само за заяждане,без да имате каквито и да е основания за вашите твърдения.

25

КГБ

преди 6 години

А от подкупи колко докарани на месец бе момченце.Освен ако не си джандармерис.Те нищо не могат да докопат .Не че не искат де.

24

един от всички

преди 6 години

До 17:Прати ми ,ако обичаш пощата си и ще ти патя фиша си да видиш как с 18 години стаж щата ми е 673лв.Един учител взима около 800.Ако искаш вярвай!

23

валери иванов

преди 6 години

Чантаджии в мвр с два, три пъти по-голяма заплата от учители. За тях не трябва да има увеличение. Прав е господин министъра да иска аргументи на кого да се увеличи заплатата.

22

Анонимен

преди 6 години

A ZA RABOTNIKA DETO VI IZKARVA BUIDJETA KOGA 15% A TUNEQDCI.

21

Анонимен

преди 6 години

KAKVA DYRJAVA NE MOJE POLICQT DA E NA VYRXA NA PIRAMIDATA PO PRIDOBIVKI TOI NE PRAVI NISCHTO BUIDJET NUNU NULA.

20

Анонимен

преди 6 години

PREDI EDIN TYP MILICIONER VZEMASCHE 120 LV ZAPLATA.AMA BRANESCHE IMUSCHTESTVOTO I VISESCHE NA POST KATO PAQK BEZ DA GYKNE I PRESTYPNOSTA BE MINIMALNA S A SEGA TIQ TUNEQDCI NE STIGA CHE NISCHTO NE PRAVQT A SA I JIVI MUTRI KRADAT I REKETIRAT NARODA KAKVI ZAPLATI VE MARSCH MYRSCHI.

19

да видим

преди 6 години

За пенсионерите не се намериха 300 милиона за увеличение на пенсиите им.Ако се намерят за полицаите значи пари има но само за полицаите.

18

Анонимен

преди 6 години

ij

17

реалист

преди 6 години

Радев, дай аргументи, защо да не живеш с 600лв ? От ГЕРБ да престанат да противапостават хората!

16

до 17

преди 6 години

Интересно значи средностатистическият полицай взема заплата 4 пъти по голяма от средностатистическият учител!

15

факт

преди 6 години

Шефът на синдиката на полицаите в интервю по една от телевизиите заяви,че за увеличението на заплатите на полицаите с 15% са необходими 300 милиона лева.Следователно ако 300 милиона лева са 15% от сумата за заплатите им значи сумата но сегашните им заплати е 2 милиарда лева.Ако ги увеличат сумата ще стане 2,3милиарда лева.И тъй като в МВР работят 70000 служители понастоящем средната им брутна годишна заплата е 28571 лв-към 2400 месечно.След увеличението ще стане около 2750.Така говорят числата!

14

Сина ти ГЕЙ

преди 6 години

До военен Народа е в мизерия - не се лекува, не учи, не яде, само пие ментета и пуши качак. Военните са на доизживяване, а пъдарите-полиция гладните и болните ли да удрят с бухалките ? Дерете кожата на народа, за пазвантите на властта.

13

Анонимен

преди 6 години

Като не си плащат и по зле ще стане

12

Анонимен

преди 6 години

"Иначе МВР си продължавало работата по основните задачи: спиране на нелегалните мигранти, охрана на границата, ефективно противодействие на тероризма, организираната престъпност, битовата."Така. Мигранти - под дърво и камък. Нелегални. Границата - решето. Тероризъм - лесно му се противодейства, като го няма(колко спрени атентата имат МВР? 0?). Организиранта престъпност - да се смея ли, да плача ли... то тя ни управлява. Битовата престъност - да кажат колко е разкриваемостта - под 5%.

11

Анонимен

преди 6 години

полицая работи един ден плащат му за три

10

военен

преди 6 години

хахах, какви сте мишоци, ГЕРБ много добре ви подреди - да се карате един с друг и да мизерствате. ЗАПЛАТИТЕ В БГ ТРЯБВА ДА СЕ ПОВИШАТ !!! и колко са им високи заплатите бре , подиграват се със цели сектори - СИГУРНОСТ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ОБРАЗОВАНИЕ - то без тях .... всъщност ще ви има ли и вас да плюете по всички ???

9

приоритети

преди 6 години

и за полицай и за военни трябва да има повишение на заплатите, немислите ли ???

8

Дебелогъз ушев

преди 6 години

Защо пъдарите-полицаи се сравняват със заплата на продавачка или сервитьорка ? Те никога не могат да работят дори това, да направят сметката, да поднесат, отнесат, опаковат, претеглят, маркират, да подредят стоката, да издадат и приемат оборота и т.н. Махнете ги тунеядците и назначете гладни момчета от провинцията, които да не пушат и пият. В полицейски блок съм и снощи цяла вечер пиха и през ноща пяха, зарадвани, че им вдигате заплатите на гърба на дрипавия народ.