10

Анонимен

преди 6 години

Перфоратъорите в градския транспорт са си тикет система ;)

9

Анонимен

преди 6 години

По внедравяне на иновации може. Което си е купуване на салам от магазина. А някога произвеждахме процесори и бяхме едни от малкото...

8

Анонимен

преди 6 години

Катерете я класацията, няма лошо. Ще вземете и да я изкатерите. И минималната заплата пак няма да ви стига да си платите тока...Едно време летяхме в космоса, сега имаме "рехабилитиран асфалт" и "добро място в класацията за иновации". Колкото можеш да рехабилитираш асфалта, толкова можеш и да иновираш в науката...(две думи, които въобще не притежават смисъла, с който ги товарят... освен в разговорната реч на чалгаристан).Щеше ли да е по-трудно да се каже 'открития' и 'възстановяване'?

7

Цеко

преди 6 години

най- големата иновация са перфораторите в гр.транспорт

6

Анонимен

преди 6 години

Като ги гледам тия на снимката, къде се опитват на дълбоко "да бърникат" ... оня горе гледа - не му се месете в работа, ще родите чудовища!Както е казал поета: "Красотата ще спаси "света..." ", а аз ще добавя - "... но ще погуби човечеството!"

5

Анонимен

преди 6 години

Иновация - течен интелект! Трансплантирана мъдост! Хапчета - морал и състрадание!

4

Гърчав пенсионер

преди 6 години

Най - голямата иновация дето ще пръкне тук е модифициран пенсионер който живее с 80 евро на месец вместо на ден.

3

Анонимен

преди 6 години

Няма я защото икономически не е мръднала от 30 години, а цивилизационно от поне 100. Всичките и каъдрни кадри избягаха в лошия запад където могат да се развиват в нормални условия за реални пари.

2

Питам

преди 6 години

Защо във всички класации отсъства Русия? Защо пазим мизерните им резултати?

1

РАЯ

преди 6 години

Първи са все държави които не участват в международни конфликти и войни защото докато др.воюват и се карат останалите се развиват икономически ,е това е разумни политици ,а не интриганти и кухи ***.