72

ognyanz

преди 6 години

До 57: "Президентите са световни лидери,тяхните съветници са с подобен статус". Сериозно ли? Да не си учил и ти за пожарникар като Бойко, та там да са ви дали това определение за съветниците.

71

Хайде стига

преди 6 години

Очевидно е, че този човек иронизира Хитлер. Айде да осъдим всеки, който играе роля на Хитлер с сценка или филм. Докато онзи с нацистките поздрави край танка си ги правеше съвсем сериозно. Какво от това, че не бил облечен като Хитлер? Двата случая не са идентични и изобщо не подлежат на сравнение. Едното е съвсем сериозно действие, другото е лигня. Понеже на Гербавети им държи още влага заради онези с поздравите и сега им паднало да си връщат, ама не е същото и само се излагат.

70

Анонимен

преди 6 години

БСП не вземат ли позиция за отстраняване на този зле прикрит поклонник на фашизма, на следващите избори няма да вземат и половината от гласовете, които спечелиха на тези.

69

киноман

преди 6 години

Предлагам луковите глави в НС (от всички партии, без изключения) да извикат участвалите във филма "Великият диктатор" и да им поискат обяснения за пронацистката пропаганда!Междувременно може да припяват "Панаири, селски панаири..."

68

Баце

преди 6 години

Ко тана то бе другаре? Другаря ви Радев доказа че макар и пилот от ВВС си остава тоталитарен шапкар. Дори Плевнюту беше по-открит от него.

67

Анонимен

преди 6 години

До"До до 61!" Още по-страшното е,че ДНЕС,Радев оправдава особено настоятелно ,тази простотия на Узунов,който упорито отказва да подаде оставка.Това означава,че простотията от младостта се е съхранила и до днес.

66

Анонимен

преди 6 години

Всички оправдания са напълно излишни. Българопитекът, за когото доброто възпитание и обичайните стандарти за поведение и репутация на публични личности са доста чужди понятия, е време да разбере, че ако искаш да ставаш публична личност, ще се гледа всяка простъпка и простотия, ако ще да е в началното училище. Партиите пък да спрат да продават длъжности и места в листи, без да са направили проверка за изцепки на кандидата.

65

до 61!

преди 6 години

До Анонимен 61ти *** ли си? тези снимки са правени когато той е бил на млади години?!Той не е бил министър, че да говориш такива глупости, както и Борисов.Аман от селяни

64

Анонимен

преди 6 години

Радев е комунист, нормално е да се обгражда с хитлеристи-те са едно и също нещо.

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41 Откакто са във властта Патриотите не правят глупости.Не така стоят нещата с хората на БСП,като този от снимката.

62

Анонимен

преди 6 години

Явно,и с Радев ще се срамуваме,както с полуграмотният Първанов-Гоце и то в два мандата.И двамата онагледяват речта си,като протягат ръка,Радев да покаже,как се подава ръка,а Гоце подчертава патоса от възхвалата на Русия,със свит юмрук.Докога с тези комунистически мумии и идоли?Докога с комунистическата школа?Докога с двойния стандарт и лицемерието на Радев?

61

bolbov

преди 6 години

Очаквах Радев да се изложи в самото начало направи го.Прави го и сега.Н.Й.Вапцаров риторично си задава въпроса Какво значи тук някаква си личност и отговора си го дава сам пред дула та на взвода за екзекуции. Пламен Узунов Румен Радев и подобни клоуни дубльори на Хитлер да се занимават с друго не с политика.Ние които сме антифашисти от такива шеги не разбираме.Много кръв е пролята от наши предци в тази борба и шеги с нея не приемаме.Радев и Узунов да си направят самодеен театър и да работят там

60

Анонимен

преди 6 години

тия ора съзнават ли какви ги вършат?

59

Анонимен

преди 6 години

До Георги Жеков Забравете Чапли Чаплин,сравнението е неуместно.Той е артист,а тези са държавни служители/президантът и "веселия"му служител,който той защитава/ на високо ниво,има огромна разлика.Борисов никога не се е снимал така.

58

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56 Много грешиш,държавата не е престижна фирма,в която някой се е настанил и се радва на пари,и слава.В държавата,нейните граждани избират лидерите си,а те си получават заплатите от народа.Те са там,по волята на хората и затова,тези които са ги избрали ,имат право да ги коментират и сменят ,ако не изразяват тяхните интереси и ги срамят по света.Твоето писание показва,как БСП греда на властта,като на своя фирма, само за своя интерес.

57

Вие нормални ли сте?

преди 6 години

Чарли Чаплин също се е обличал като Хитлер. Значи е фашист?????

56

Георги Жеков

преди 6 години

Само аз и Бойко Борисов не сме комунисти, но и това е спорно за Бойко.

55

Анонимен

преди 6 години

До ognyanz Да,президентите са "световни лидери",тяхните съветници са с подобен статус.Затова,простаци на този пост нямат място.

54

Анонимен

преди 6 години

НА ПОВЕЧЕТО ОТ ПИШЕЩИТЕ ТУК ПРОБЛЕМЪТ ИМ Е, ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕЗИДЕНТИ, ПРЕМИЕРИ, ДЕПУТАТИ, МИНИСТРИ И ПР. И ЗАТОВА ГИ ТРЕСЕ ЗЛОБАТА КЪМ ТЕЗИ, КОИТО СА СТАНАЛИ ТАКИВА.

53

Анонимен

преди 6 години

БКП - БСП - ГЕРБ, УРААААААААА, ЧАВДАРЧЕТА, ПИОНЕРИ, КОМСОМОЛЦИ, КОМУНИСТИ, ГЕРБЕРИСТИ = БОЙКО БОРИСОВ