7

Деян

преди 6 години

Не мога да взема страна, но дано хората, чиито земи са там и искат да ги продадат, да са си извадили поука от това, което се случи с Черноморието и с планинските ни курорти. Там преди не чак толкова много години хората разпродадоха бащините земи от алчност и един ден се събудиха роби на Спа центровете и хотелите за жълти стотинки. Срещу това получиха пари, достатъчни за кола, плазмен телевизор и почивка в чужбина. Дядовците ни са се били за тази земя, ние я продаваме на инвеститори.

6

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Паркът се...именува Бедечка на едноимената рекичка,преминаваща от там.Това е най...големия воден басейн на заралии и те много си я обичат.Старозагорски лафф:Бедечка до Бедечка и така 1000 пъти,ще...стане Черно море.

5

Трудовакът Сали

преди 6 години

Хей хора ако става въпрос за Аязмото не го разваляйте тоя хубав парк. Край този парк ми минаха най-прекрасните младежки години, макар, че дните работата по стрителството беше непосилна и тежка. Халал да е трудът ми - ангария, но градът е хубав, а Аязмото е негов символ.

4

румен

преди 6 години

Нали народът по Конституция е суверенът на държавата. Как така нямал право да се намесва в теми като данъци и бюджет?!Нали народа плаща данъците , а бюджета е за държавата на която е суверен.Тези дето правят законите са за затвора.

3

Стамат

преди 6 години

Странно, народът не може да решава чрез референдум, но може да решава чрез камъни...

2

Анонимен

преди 6 години

Може и да е законен, но е безсмислен. Ако искаше да опази Бедечка кметът още преди 5-6г. можеше да измени плана на града. Той нарочно си траеше, негови съпартийци купиха земи там, някои построиха 4-5етажни грозни кооперации, останалите имат готови проекти за същото. Кметчето си изми ръцете, изгони гл.архитект и сега с референдума търси законен начин да налее 30млн. на неговите си хора. Жива далавера. Каквото и да се реши ще съборят ли вече построените сгради? Не, нали? Какво да говорим тогава?

1

Анонимен

преди 6 години

Пхахаха щом не можем да решаваме ще спрем и да плащаме данъци. Tая дрогирана ли е, току що ни отряза правата. Дали да не заведем колективен граждански иск в Хага срещу таз калинка.