34

Анонимен

преди 6 години

До АкоТой е излизал многократно. Резултата са плачевни за миговете.

33

Анонимен

преди 6 години

Ф16. Най могъщата държава света ги е правила и поддържа. Се едно да сравняваме Мерцедес и Фиат.

32

:-)

преди 6 години

Ф-16 е много добър, но..това, което ни се предлага като модификация е *** и то 5-та ръка !!!Юрофайтьр е перфектен, но е скъп за нас !!Грипен е точно каквото ни трябва - и като качество и като цена !!!

31

П.Петров

преди 6 години

Единствено важно трябва да е мнението на военните експерти и пилоти!Колко от коментиращите тук са пилотирали изтребител, че да изразяват някакво мнение ?Колко са пилотирали и трите оферирани изтребителя?Когато ги пробвате и трите изтребителя,тогава се изказвайте компетентно, кой трябва да изберем, андрешковци!

30

За интересуващите се

преди 6 години

...вчера 15.06 е бил първият полет ,траел 40 минути на Грипен 5 поколение. На който му е интересно да види клипчето. В статията пише,че вече може да носи повече оръжие и с по-големи резервоари за гориво. Пилотът швед след успешният полет е казал че е впечатлен. Всеки си хвали стоката,но си мисля като се говори толкова около Грипен нека и се знаят новостите. И тази статия със Грипен Екко ще я пратя на министър Каракачанов. Лек ден желая на всички!!

29

Елементарно

преди 6 години

1) Част си от НАТО и ЕС2) Eurofighter е Евро Продукт3) С 10 или 100 самолета - нищо не мойш напрай, ако ти налети Турция или Русия4) Таран с новите бараки не може да се прави - значи все тая5) Купи си европейско, че поне парите да се завъртят покрай тебе..

28

Анонимен

преди 6 години

До Ако 21Ф-16 излезе с/у съвременен руски изтребител ще бъде като паничките на стрелбище за ловна стрелба!..Много добре знаеш, че никога няма да има сблъсък на мечката и орела, но пък създаването на такави илюзия и пораждащто се "напрежение" от нея, е хубава димка за пред масите, отклоняваща погледа им от глобалната заплаха за хората - трансформацията на сегашният банков капитализъм в банков фашизъм!

27

Анонимен

преди 6 години

тия 8 самолета ще бъдат унищожени още преди да излетят.

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Щото Миг-29 са най-добри затова само с прашка не са ги сваляли. Има поне 50 свалени от Ф-ки:))

25

Анонимен

преди 6 години

За какво? За да ги разбиете като хеликоптера ли? Щото с това ниво на обучение в армията друго не може да постигнете. Ние границата си не можем да опазим, самолети ще купуваме. На гол г*з ескадрила самолети.

24

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА НАТО!! ТЯ ТРЯБВА ДА ПОИСКА ОТ НАТО КАТО ВЪНШНА ГРАНИЦА ДА НИ СЕ ДАДАТ А НЕ ДА ГИ КУПУВАМЕ!!!ДАВАМЕ ДОСТАТЪЧНО КИНТИ ГОДИШНО ЗА НАТО, ЧЕ И ДА СИ КУПУВАМЕ ОТДЕЛНО!

23

Анонимен

преди 6 години

Беше преди 30 години когато пазихме България и имахме над 400 военновъздушни машини от които 30 Миг29 които и днес са много пред Ф16 и Грипен. Сега вече никой няма да ни напада - ако искат нещо от нас просто просто ще го наредят по телефона от посолството или от Брюксел на премиера.

22

Виетнамеца

преди 6 години

С тези самолети САЩ воюва във Виетнам и Миговете им разказаха играта.

21

Ако

преди 6 години

Ф-16 излезе с/у съвременен руски изтребител ще бъде като паничките на стрелбище за ловна стрелба!

20

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

тва което ни требва , са немските самолети и американските атомни бомби от инджирлик на наша територия. след това може ал бънди да разпусне "професионалната" армия.

19

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До zeusщото преди подариха самолети на турците и виж кво стана.

18

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Така епипин се опитва да разиграе сценарий тип "Звездни войни" за да вкара големите икономики в безкрайно превъоръжаване. лошото е че го прави "сделано в ссср" - айде превъоръжавайте се че вземаме българите. познайте отговора :)

17

zeus

преди 6 години

Само едно не мога да разбера, защо новите ни братя САЩ, които толкова реват за руската заплаха, не ни ги подарят тези Ф-16 трета употреба да браним границата на НАТО, а ни ги продават?

16

Така е

преди 6 години

Не ни трябват никакви самолети.НАТО да прехвъли петдесетина бройки у нас и готово.Ние няма да нападаме никого , а и нас никой не ни ще , даже и Турция.Путин има малки мераци , ама няма да го огрее.

15

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

ще ни се смеят и кучетата ако в държава от нато въведат на въоръжение експортна версия на модернизиран вариант на руски самолет, чиито първи полет е 197х. нищо, няма да е за първи път.