94

Анонимен

преди 6 години

В момента в Сибир се произвежда СУ- 47 Беркут, но много ясно че братушките ще казват на света, че това е само прототип.

93

Анонимен

преди 6 години

а как ще коментираш факта че вече 13 години сме в НАТО а на въоръжение на ВВС са МИГ-29А ти как ще коментираш факта, че от тези 13 г., 10 г. се избира нов изтребител? :)

92

Анонимен

преди 6 години

Дайте повече "Пантери"-падат без грешка и ще има безкрайна далавера за нови покупки.Какво им е на руските.Хладилник "Мраз" и прахосмукачка "Тайфун" на баба ми,руско производство работят без грешка 40 години.Моят европейски хладилник са скапа на втората година.

91

Елементарно е

преди 6 години

Трябва да купим Грипен, но американците ще привикат Тиквуня и щя купим Ф-16.

90

су35

преди 6 години

Радев е лятал и на 3-те и лобира за Грипен. Не мисля че експертното му мнение трябва да се поставя под съмнение. Със сигурност Юрофайтър е най качествения от 3-те, но ни излиза доста по скъпо. Ф-ките 3-та употреба на цената на нови дори не искам да си го помислям като вариант. Грипена има доста добри характеристики, нов е и разходите за гориво са изключително ниски. Стщо така по договор ще има офсет от 101%, което ще рече че шведите ще реинвестират платената сума. А това е повече от добре.

89

Анонимен

преди 6 години

До BG-Гражданин 90А ти КАКЪВ "блогер" си? На ш.о.р.ошчето - на тази изсушена безчовечна мумия, която се интересува САМО ОТ ЕДНО - КАК ПОВЕЧЕ ДА НАВРЕДИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!! И не е сам, има едно такова котило, което вижда края на господството си и със стръвта на умираща змия ще хапе до последно!!!! Едно ми харесва - ЩЕ ПРИСЪСТВАМЕ НА КРАЯ ИМ! И никакви летящи играчки НЯМА ДА ВИ СПАСЯТ!!!!!! Те не са ефикасни срещу ДУХА, СМЕЛОСТТА, ПРАВДАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА! И ГЕРОИЗМА! И ЛЪБОВТА КЪМ РОДНОТО!!!

88

Jack Burton

преди 6 години

Ще я пазим с голите си за.дници...

87

Анонимен

преди 6 години

Алоууу, български гражданино, а как ще коментираш факта че вече 13 години сме в НАТО а на въоръжение на ВВС са МИГ-29 , като най-донбрите ни изтребители? М? )

86

gg

преди 6 години

Грипен сега 8 ,а после още 24 бройки.Ф16 блок 15 е стара машина и ресурса и свърша след 10години.Правителството ,ако иска ф16 да е блок 50-60.Юрофайтър само нов 2 ръка не .

85

Жоро

преди 6 години

Най-добре да си направим собствени LZ. Както е правено преди ВСВ в Ловеч.Хем парите си остават в България, хем може да продадем после някоя бройка от тях.

84

пепи

преди 6 години

Най добре с чешките учебни самолети! Малки, маневрени и ще си джикщат пичовете с тях по паради, по снимки. Пък и не се скъпи.....10-15 ще си вземем. Пък да се пукат от яд румънци,унгарци и каквито там още имат Грипен.

83

Анонимен

преди 6 години

Атентатори-камикадзета и сега си имаме. Само дето им викат "отиващи на море по Тракия"

82

Анонимен

преди 6 години

Онова пробито корито "Дриски" да го вадят на сушата и да правят туристическа атракция. Танкове нямаме, щото ги раздадохме. Ракетите ги нарязахме, войската я уволнихме. Сега пък самолети !? Нали Турция ни пази, за какво са ни самолети ?Най - добре тези пари в още едно КТБ и да си отиват по предназначение. С парите, които даде държавата по аферата с КТБ и тепърва ще дава можеха 20 чисто нови самолета да се купят и да се поддържат 20 години.

81

Анонимен

преди 6 години

въпроса е от кого ще се пазим с тези самолети ? от мутирали гълъби, човекоядни врабчета или гигантски чайки ? или от атентаторите камикадзета ?

80

ДО 76

преди 6 години

Да се купуват F-15 няма абсолютно никакъв смисъл вече никой не ги ползва и само двигателите им не можем да ремонтираме. Трябва да са МиГ-ове на закупени бройка да речем 10 примерно дават един безплатен друго нямa.А тия F-15 ти ли ще ги подържаш пак в Полша утре като избръмчат.

79

комисионните

преди 6 години

Важното е, кой ще гепи комисионните! Самолети се продават само чрез подкупи.

78

Радев

преди 6 години

Няма нужда да я пазим. И безплатно да се дадем никой не ни иска.

77

Ано

преди 6 години

Еурофайтър са доста големи и скъпи самолети, подръжката им също е много скъпа и няма смисъл да се вземат такива самолети за България на такова малко разстояние. По добре малки и маневрени самолети като ф-16. Евтини, доказани и подръжката им не е толкова скъпа. Ако нашите депутати разгледат малко историята, ще видят че Австрия е допуснала същата грешка с еурофайтър и сега съжаляват....

76

Lindemann

преди 6 години

С на Бойко Борисов лъжите ще се пази небето. Пак.

75

Анонимен

преди 6 години

F-16 за 80 милиона долара, тази стара ***, а най-опасният изтребител СУ-35 за 45 милиона се продава в момента. Браво, Тиква!