3

И още нещо - 2

преди 6 години

Това стана пред очите ми. Мама и онази домакиня са близки приятелки. В онзи следобед бях там на гости заедно с майка си. Пред очите ми непознатата селска леля, влизаща за първи път в този дом, без да помоли за разрешение, обу домашните чехлички на дъщерята на домакинята!Защо се възмутих толкова? Тези чехлички й бяха подарени специално, донесени от не знам коя си чужбина - отвътре с хастар от розова коприна, отвън избродирани. Селската тетка цял ден бе обикаляла София със сандали на бос крак!

2

И още нещо

преди 6 години

Когато не сте у дома, прибирайте домашните си чехли така, че случайни, но нахални гости да нямат достъп до тях!Наблюдавано: Звъни се, домакинята отваря вратата. Чува се "Оооо, как се накани?" Дошла е нейна далечна братовчедка, с която не са се виждали от години, тя води със себе си съселянка - дошли да пазаруват в София. Тази втората си събува обутите на бос крак сандали и, шляпайки боса, отива в другия край на антрето, където щерката на домакинята си е оставила пантофките, преди да излезе.

1

шматка

преди 6 години

Мажете си краката веднъж месечно следбаня с антимикотичен спирт и няма да имате проблеми.Това лекар няма да ви го каже защото всичко е мафияЕдно шишенце струва 2 лв и стига за 2 години