7

5

преди 6 години

Тя си ги е направила кусурите. Има и още: Роклята и е прозрачна От кръста надолу прозира черно, нагоре -светло. Халал да ти е !!!

6

Госин

преди 6 години

До Анонимен 5Разбрахме се - ти вземаш Марта, а аз - госпойцата от снимка 4. Супер е - не знам, как можа да и намериш толкова кусури.

5

Анонимен

преди 6 години

Госпойцата от снимка 4 изглежда по-зле от Марта Вачкова. Прекалено и блести лицето, косата е със селски цвят, бельото и не е по мярка. Не разбрах коя е, но ме се струва също, че не е най-учтиво по-висока жена да поднася тортата на рожденика, както и рожденикът да бъде потупван по рамото от някакъв си тиви топ поп актьор.

4

Мао

преди 6 години

Академика дето цял живот рисува една и съща картина ....

3

т

преди 6 години

Комунизма трябва да бъде осъден на процес в Москва.и София.На подсъдимата скамейка всички т нар творци на Живковизма ,ДС ,БСП,ДПС и ГЕРБ,Оп и тн . ......

2

ф

преди 6 години

Това само говори ,че ЕС е синьото продължение на СССР .Неомарксистки ЕС .

1

края на БГ

преди 6 години

Комунистическите престъпници са безсмъртни .Унищожеха цели поколения през социализма,а в демокрацията само те имат право на демократичната търговия с изкуството.Срам и позор .Прочетете Марков и вижте убийците му -Цанев,Русев,Левчев .Те са тук и продължават пъкленото си дело . Неяма ни алтернатива .Те са все тук и в СССР и ЕС.