246

Отечествен Фронт

преди 6 години

С0р0доидите да се радват на Владимир Владимирович.. защото Путин бе умерен Президент, без за изпада в крайности, действаше твърдо само когато се налагаше и когато беше провокиран - строг и справедлив! Да се родват, защото следващия руски Президент ще бъде само строг.. Чемодан, вокзал и Вашингтот, с0р0доидчета. Докато е време..

245

Отечествен Фронт

преди 6 години

До Слава РусияТака е.А ако не беше "лошият" чичко Сталин БГ щеше сега да е с размерите на Косово! А не се съмнявайте,че бългаломлазецът Чърчил,както и западните му Съюзници - САЩ и Франция, не са искали точно същото около и по време на преговорите на Парижката мирна конференция от 1947 г. Югославия например е искала Пиринския край, Гърция - Юж. БГ до Асеновград,а Франция предлага Румъния да си върне Ю. Добруджа! Именно намесата и твърдото несъгласие на братския Съветски съюз не позволява това

244

Отечествен Фронт

преди 6 години

Демокрацията в България повреди много хора.. СЛАВА НА МАРКС И ЕНГЕЛС!

243

Отечествен Фронт

преди 6 години

РУСОФОБ = ТУРКОФИЛ

242

Отечествен Фронт

преди 6 години

Украинските фашисти, също така неотдавна, оскверниха паметника на Българското опълчение от великата Освободителна руско-турска война от 1877-1878 г. ! Това са типичните русофобски и българофобски маниери.Русофобите са предатели, които дружат с Киевската хунта и враговете на България!

241

Отечествен Фронт

преди 6 години

До AnonymousНай-циничното в случая е, че българските с0р0соидчета се радват и на подтискането на българското малцинство в Укропия. Защото фашистката хунта в Киев тероризира не само местното руско население, а и българите там! Даже наскоро укрофашагите биха един представител на българската общност. За това винаги сме твърдяли, че русофите са национални предатели на България. А можете ли да си представите, че в момента официална София е съюзник на фашистки Киев?! Това е ужасно!

240

Анонимен

преди 6 години

И ние ли затова започнахме да задаваме въпроси на Румен Радев ? - щото руснаците 2 пъти годишно питат Путин.Не е важно обаче да питаш ,важно е какво ти отговарят а то обикновено е NOTHING !Нашите политици много обичат с часове да говорят и нищо да не кажат.Руската школа в действие !

239

Анонимен

преди 6 години

Украинците винаги са мразили руснаците. Един от най-големите геноциди в историята, Голодомора в Украйна, е предизвикан от Съветска Русия. Майдана беше един шанс да се отърват веднъж завинаги от крепостичеството/руската сфера на влияние. Това ви е желанието на вас родоотстъпниците - да върнете България в руската сфера на влияние, да върнете крепостничеството да избиете интелигенцията (или да я изгоните в чужбина) и да си живеете *** живот.

238

пущиняк

преди 6 години

До Анонимен 278,Напълно е възможно преди Путин да дойде на власт, в Русия минималната работна заплата да е била 4 долара! До ?, Проследи събитията в хронологичен ред! Първо май скачаха на майдана украинците(по-точно представителите на сегашната украинска власт и техните поддръжници) и скандираха "смърт за руснаците", по-точо "смърт за московците"! Така че пак си помисли кои бяха в основата на разрива на отношенията между Русия и Украйна!

237

Анонимен

преди 6 години

Я направи нещо съвсем просто- виж какви са заплатите на руснаците и цените в Русия преди да дойде Путин и какви са сега .Ще видиш ,че заплатите са се увеличили 30 пъти ,а цените 5-6 пъти....Верно ли преди Путин руснаците са получавали 4 долара заплата?

236

Анонимен

преди 6 години

С ТАКИВА КАТО ПУТЛЪР НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ А СЕ ТЪРСИ СНАЙПЕРИСТ ИЛИ ЕДИН ДОБЪР КОКТЕЙЛ ***!!!!

235

Анонимен

преди 6 години

До българи!Каква страница, какво руско посолство? Абе вие съвсем изперкахте. Вярно е, че срещу истината трудно се намират аргументи, но това вашето почва да прилича на истерия. Аз съм Българин никой не ми плаща да пиша тук, но искам да преборя глупостите и неправдите, които се драскат постоянно.

234

До 269

преди 6 години

Я направи нещо съвсем просто- виж какви са заплатите на руснаците и цените в Русия преди да дойде Путин и какви са сега .Ще видиш ,че заплатите са се увеличили 30 пъти ,а цените 5-6 пъти.Това го вижда и усещат руснаците и за това му е такъв рейтинга.После може да сравниш заплатите и цените в европейска и страшно развита България с тези в изостаналата Русия.Изводите след това

233

Анонимен

преди 6 години

Не се ли уморихте да драскате срещу Русия?От няколко години все пишете как Русия ще се сгромоляса, сякаш от това зависи прераната ви. Намерете си друга работа. С вас и без вас руснаците ще си вървят по техния път, а вие ще си киснете в собствената мръсотия и ще продължавате да се чудите кой ви е виновен - я Русия, я ЕС, я Китай.

232

факт

преди 6 години

Руснаците си харесват Путин-факт. Дори СNN- най маркобесната новинарска агенция призна това

231

Анонимен

преди 6 години

Това не са граждани, това сатамошни ***, главнотооръжие на враждебни чуждидържави, които пищят че някойим се месил, а самите те себе сине виждат какво правят.

230

?

преди 6 години

Путин съумя да изолира Русия и да се скара с най-блиския си народ Украйна и да я накара да се нареди на опашката за членство в НАТО и ЕС. Скара се с Грузия. Турците му свалиха самальота, а той нищо не направи. Беларус и Казахстан започнаха да се дърпат от проектите му. Северен Поток, Южен Поток и Сила Сибири отекоха в канализацията. И въпреки това родните рублофили го наричат "велик ръководител"? И с какво точно? С това че консолидира ЕС и НАТО? Или че руснаците живеят по-бедно? Или санкциите?

229

Авторката уверено..

преди 6 години

..твърди, че всички въпроси към Путин са били филтрирани внимателно, за да не бъде допуснат и най-малък гаф с "неправилни" питания, а после привежда десетки примери за точно неудобни, в т.ч. - и открито зложелателни въпросвания.Дали тази дама е в състояние да схване малкия си проблем?

228

Ф. НИЦше :

преди 6 години

" Казват : лошите хора не могат да пеят! А защо тогава руснаците пеят?" Няма какво да добавя!

227

Анонимен

преди 6 години

До ПенсионерЕ ако си толкоз голям фен на истината, то тогава защо се самоопределяш къ соросоидната пап-лач? Ако наистина те интересува истината ти нямаше да се включваш към нито един от отборите.