21

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ няма и да се учудя ако е така . Навярно и тя днес има цял футболен отбор деца кара на помощи наготово . В един от другите класове имаше 5-6 някъде . Класната им какво ли не правеше жената за да ги уговаря да идват на училище и все удряше на камък . Кажете как да ги накара човек да идват на училище като те не желаят да учат повечето от тях ?

20

Анонимен

преди 6 години

После в 4 клас при тях дойде още едно "уязвимо дете" . Не правеше проблеми беше кротка , обаче не се учеше добре и често отсъстваше без причина . Класната им непрекъснато правеше какво ли не увещаваше я да идва на училище - тя обещаваше , че повече няма да бяга и пак си правеше какво си иска . Втория срок на 6 клас изведнъж изчезна и повече не се появи в училище , а когато веднъж карахме двата класа и учителката попита за въпросното момиче съучениците и се бъзикаха , че навярно се е омъжила .

19

Анонимен

преди 6 години

Когато бях малка в другия клас дойде едно "уязвимо" дете . Беше изключително агресивен е непрекъснато тормозеше останалите деца без причина , дори на госпожите , които се опитваха да го укротят налиташе с юмруци . 4 клас изчезна мистериозно или го бяха изгонили от училището или сам отпадна . Сега вече на 24 г. навярно е поредната *** живееща като *** на наш гръб и ограбваща и пребиваща възрастни хора за жълти стотинки .

18

стига

преди 6 години

грижи и помощи са нисши същества, стига дискриминация над българите.

17

dede

преди 6 години

уязвимите - сляп клон в еволюцията

16

55

преди 6 години

"Безсмъртната"Такева кога ще заеме мястото си при уязвимите пенсионери?Десетилетия вече се бори с тези уязвими групи и ...нищо!Да каза някой как ще стане това?Чета само ТРЯБВА!Никой от тези няма да изкара и тройка по педагогика и психология-герберски неграмотници!

15

Циник

преди 6 години

Повръща ми се от такива ****трялчета!Присъединявам се безрезервно към писалите преди мен! "Уязвимите деца" еволюират в убийци, и грабители...в измамници, и използвачи!! Бившо "Уязвимо дете" сега е на съд в Германия, че се е отдало на животинските си инстинкти!Без "уязвимите деца"...убеден съм - България ще стане по-светло, и чисто място!

14

Анонимен

преди 6 години

Уязвимите групи да не правят деца безразборно,защото никой с нищо не им е длъжен заради нагона им на първобитни люде.

13

Almanah

преди 6 години

Ste vnesem deca i uchiteli ot Katar ot neuiazvimi grupi.

12

Много уязвим

преди 6 години

Малеее какви статий вече се появяват.Вървете на пазара да видите уязвими хора на по 80г да продават разни неща, защото с 140лв как се живее. Ама те са работили за държавата 40 години и сега кво правим, награда 140лв.Тези така наречени уязвими деца, родителите работили ли са 40г и такса плащали ли са искам да знам.

11

:)

преди 6 години

стига, стига...500 000 ги изкарахте 3 млн....30 млн. са :))))мечти

10

Анонимен

преди 6 години

Уязвими ли се казват сега??Уязвими са българчетата, нашите баби и дядовци с мизерните пенсии. За тях някой споменава ли??Аман от горките и уязвими малцинства!! Какво става с нашите деца и родители?? Геноцид над един народ в полза на първобитни племена, отказващи тотално да се интегрират и превръщайки се в електорат на мафията която управлява!! Това е България днес! Уязвими са българите на собствената си земя

9

!!!!

преди 6 години

"уязвимите" деца, които ограбват и убиват пенсионеривървете да търсите съчувствие за тия животни някъде другаде

8

АНОНИМЕН

преди 6 години

И във тая ли новина за "уязвимите"деца трябваше да ни припомняте за увеличението на заплатите на учителите?Вече до втръсване ни натяквате за това-няма новина отнасяща се за училище,да не се вметне и за заплатите.Това е най-незаслуженото увеличение на заплати в България.За най-малко отработени часове 1300лв!плюс най-много отпуски и по-ранно пенсиониране и т.н.

7

Анонимен

преди 6 години

Нямат закнно построени жилища и не могат да се регистрират.Свикнали са да живеят без регистрация. Защо им се дават тогава детски, 10 и повече вида помощи?Така могат да си поискат помощи на 10 места в различни общини.(Убиецът от пазара в Берлин бил регистриран на 5 места с различни имена и получавал съответните пари на всяко място)Детски надбавки и помощи за деца на училищна възраст да се дават само при завършен съответен клас,а не при бележка ,че е записан ученик!!!!Записват ги и после на кофите

6

Анонимен

преди 6 години

Никъде не са регистрирани, никой не го преброява, не влизат в никакви статистики - това са 2-3 милиона от гетата, а ние българите до 10 години ще сме малцинство в България.

5

Анонимен

преди 6 години

150 000 не се образоват, още толкова може би ходят на училище до някой клас. И това са децата само до 18 години, а възрастните колко са? Май никой не знае реалният брой на ромите у нас, на мен ми се струва, че вече гонят двата милиона, въпреки, че преброяването 2010 г. ги изкара само 300 хиляди.

4

А

преди 6 години

Това са черни мамби!

3

Анонимен

преди 6 години

Е хем искате да се образоват! Хем не искате да ги регистрирвате! Как ще стане?

2

Анонимен

преди 6 години

Все по-черно, и по-мръсно, и по-миришещо ...