8

Смехурко

преди 6 години

Цялата история е направо смешна. Голяма дандания и шум. Тези крали с години и сега 8 задържани за 72 ч. Докато не осъдят някой на доживотен затвор нищо няма да се промени.Въобще тази пародия на държава и ред е толкова смешна че направо сме по зле и от Сомалия.

7

Константин

преди 6 години

Само питам. Какво стана с КТБ банката? Там парите бяха 4 милиарда! Вече не се шуми по случая! А тези с 8-9 хиляди най-големите престъпници!

6

Боко Тиквата

преди 6 години

От мен толкоз, да бяхте си избрали кака Корни да ги осъди и изпозатвори, ама надали...

5

Анонимен

преди 6 години

Открили са пари при тези, дето продават винетки. Продажбата на винетки сама по себе си е престъпление.

4

Анонимен

преди 6 години

Да държиш пари вкъщи не е престъпление. Ако са намерили 63 хиляди лева, това означа всеки да е имал вкъщи по около 8000 лв. Бабите, дето хвърлят на ало-измамниците пари държат повече пари кеш. Тепърва ще трябва да докажат, че въпросните лица са вършили престъпления. Само по себе си притежаването на няколко хиляди лева не е достатъчно да вкараш някого в затвора.

3

13

преди 6 години

Дано след 72 часа - ПАК ДА СА ТАМ, че повече от година - много народ си е губил времето да разследва тези ***!!! ЕЕЕЙЙЙ, НЕ СЕ НАЯДОХА И НЕ СЕ НАПИХА !!!

2

Анонимен

преди 6 години

Хванали са ги да не се отчитат надлежно.Като са ги наблюдавали от 2015 г., защо чак сега ги задържат? /създали са компромат, който да се използва, ако някой не работи по "правилата"/Сега ще назначат новите и много добре инструктирани служители.

1

Анонимен

преди 6 години

Цялата държава е корупция,това е само върха на Айсберга.