20

Istinata

преди 6 години

Kvo ste se zatujili za libiicite che bili izpozvani ot zapada???te sa arabi...

19

Анонимен

преди 6 години

Благодарение на петрола, при Кадафи диваците от либийската пустиня си живееха царски- безплатно образование, здравеопазване, ток, лекарства, пари на калпак всяка година, отделно на всеки който се ожени му се полагаха 50 хил. долара за къща, половината от цената на нова кола я поемаше държавата, цените на храната жълти стотинки, идваха чужди лекари и инженери да им работят, докато те се излежават , имаше ред. Дойдоха краварите и ги върнаха в родово-общинния строй, да канибалстват и да идват на талази в Европа.

18

Ангел

преди 6 години

Освобождението на Сейф Ал Ислам е предварително обмисляно.Тези които го освободиха явно им трябва водач.За всички е явно че ако пуснат сина на Кадафи, същия ще се впусне в политически надпревари.На Либийците със сигурност им е мъчно за мирния и спокоен живот който имаха по времето на Кадафи ,така че на Сейф няма да му липсват привърженици.

17

COPY-PASTE

преди 6 години

/БТА/.........xaxaxa

16

и тук

преди 6 години

напълзели руснаците в целия сайт!

15

Анонимен

преди 6 години

гаджалска им работа азиатска копи пейст русия и турция,,,,,

14

Племенни

преди 6 години

мераци, едното племе ще надвие другото племе и т.н. Средновековна работа. Либийските племена ще има да се бият по между си безкрайно.

13

онбашията

преди 6 години

ако успее да оправи *** сътворена от техните умнокрасиви ще заслижи паметник от чисто злато

12

(-_-)

преди 6 години

Проклятието да имаш петрол и той да е обвързан с долара.. Follow the money!

11

Сп???нс

преди 6 години

Жал ми е за хора като този , навремето го сочеха за много интелигентен човек , учил и видял цивилизацията и само за няколко месеца родината му се върна толкова назад ,че Кадафито с юртата изглежда като дошъл от бъдещето.....

10

Анонимен

преди 6 години

Този май няма да доживее годините на баща си.

9

Циник до 8

преди 6 години

*** от кладенчова вода - и ти от ситуацията в арабския изток!

8

ивчо

преди 6 години

а Хафтар е човека на Путин.....

7

Анонимен

преди 6 години

Зад всички тези гадости в арабския свят се виждат германия, франция, великобритания. затова ще има атентати, каквото повикало такова се обадило, лошото е че плащат прости хорица а гнусните политици седят в бронирани коли

6

Анонимен

преди 6 години

Е сега вече на САЩ им е спукана работата тоя камилар ще убие всички янки.

5

user

преди 6 години

До zeusедин смислен и наистина много точен коментар.

4

Циник

преди 6 години

Коментар 2 казва всичко!Арабските ,,м,...не са се променили от времето, когато са се клали за открадната коза! Под лустрото на петродоларите...изкуствените острови...(супер кичозните) златни Ролсове, и Ферарита...са си същите - алаходупни камилари..със средновековни традиции!Докато някой от тези не изколи противниците си до крак - там мира няма да има!

3

Анонимен

преди 6 години

Кадафи крадеше милиарди от тез племена и искаше да прави златен динар Aко оставят някой като Кадафи да си прави каквото иска ти сега щеше да миеш кeнефите някъде. Само няколко индекса се сринаха на световни борси и света затъна във голямо блато. Никой няма да остави един камилар да забърка още по-голяма световна криза. Време беше да го девократизират.

2

zeus

преди 6 години

В Либия има над 50 отделни племена, без здрава ръка там няма как да има държава. Убиха Кадафи и държавата си отиде с него.

1

Анонимен

преди 6 години

Аре още един, да не е решил да се взриви някъде Тръмп ако реши да им прати една изненада дали пустинята няма да се превърне в стъкло.