23

До ISIS

преди 6 години

Кога ще отмъстите за турабите? А правещата клипове просто търси интернет сензации, ако случайно оживее.

22

Анонимен

преди 6 години

Аз пък друго не мога да си представя .... *** ти гори а ти се молиш на Алах!Странно е ... *** ти гори а ти се молиш на нещо възникнало през 7 век като секта :)

21

Анонимен

преди 6 години

Аз едно не мога да си представя. З***дн1кът ти гори, а ти ходиш да снимаш клипове. Разбирам да пуснеш във всички комуникационни канали къде си, за да те намерят спасителите, но да седнеш и да държиш телефона и да снимаш, вместо да помислиш как да се спасиш или поне да оцелееш до идването на пожаникрите е мноооо тъпо.Преди 5 минути си купих калъфче за телефона онлайн. Сайтът ми предложи да си го постна във Фейса. Мислите ли, че моите приятели и познаи ги интересува това? Ама някой сигрно поства

20

Урубу

преди 6 години

Жypналисти = Лешояди в човешки образ.От човешкото нещастие да извадиш дивиденти Защо трябва отново да се съпреживява ужасът - на роднините на загиналите по-леко ли ще им стане или пък ще съживите загиналите,като публикувате такъв клип ?!Недраги Лешояди , ако с нещо можете да помогнете на пострадалите - помогнете !Недейте да се гаврите с нещастието на потърпевшите !

19

Arselifters

преди 6 години

То цялата сграда била пълна със суданци и ислямизатори като гледам клиповете. Това е Лондон вече. Само им вижте кмета, вижте им лицата. Няма ги англичаните. Изместени и изтикани от нашествениците. Пълно е с No go зони в които дори полицията не смее да припари. Само черни твари. Ще става индия и африка навсякъде.

18

Анонимен

преди 6 години

До ужас 10Ти не си човек а *** провинциалист.

17

Анонимен

преди 6 години

Намирам за особено цинично журналистите да публикуват видео от последните мигове на нечия трагична съдба, за да си спечелят хонорарчетата и да ни облъчат с рекламите на медията си. Нищо човешко ли не остана у вас, Марче?Имайте поне малко уважение към съдбата на тия хора.

16

Анонимен

преди 6 години

"Само едно нещо може да направи човек докато умира и то е да се моли на Господ.Ама нали за съвременният технологичен човек Господ Исус Христос е измислица,а Фейсбук реалност."Има една приказка... Станало природно бедствие, наводнения, един се качил на едно дърво и си казвал "Господ ще ме спаси". Минавали лодки, предлагали да го качат, а той казвал "мен Господ ще ме спаси". Накрая се удавил, срещнал се с Господ и питал защо не го е спасил. А Господ му казал "виж колко много лодки ти пратих".

15

Анонимен

преди 6 години

Ето какво имат в Токио за разлика от пожарните в Лондон и на други места.Air Hyper Rescue се наричат там екипите пожарникари за височинно гасене, които работят с хеликоптери на Airbus. Те са оборудвани с водни оръдия SkyCannon (High-Rise Firefighting System) и имат 2 500 литрови резервоари за вода или пяна. Могат да зависват до сградите и да обливат с 600 литра в минута от разстояние 40 метра. Отделно може да им се закачи отдолу и специална гондола за едновременно евакуиране на 10 човека.

14

До 10

преди 6 години

Казваш друго си е да постнеш във Фейсбука, че се намираш в горящата сграда и чакаш да те спасят.Предполагам на пожарникарите им е трябвал Фейсбук, за да разберат, че вътре има десетки хора.Само едно нещо може да направи човек докато умира и то е да се моли на Господ.Ама нали за съвременният технологичен човек Господ Исус Христос е измислица,а Фейсбук реалност.П.С.Надпис на гробище:"Ние бяхме между вас и Вие ще дойдете при нас"

13

Коце Маца

преди 6 години

Ама защо не казвате, сградата е обитавана от бежанци?Те явно са ги запалили умишлено. Англичаните мразят чужди и искат да ги избиват. Винаги са били такива.

12

До 17

преди 6 години

Какво символче, за какво говориш?

11

Анонимен

преди 6 години

Интересно символче обаче в долния десен ъгъл на клипа...

10

ужас

преди 6 години

Има ли значение какъв си нали всички сме хора ................................. Човещина няма майка в днешно време

9

Анонимен

преди 6 години

До До 9:Да, благодаря, точно такъв отговор исках да чуя.

8

Анонимен

преди 6 години

До Георги Г."Сигурен съм, че дори в България има достатъчно и пожарникари и пилоти на хеликоптери, на които да с по - калпава техника да им стиска и да се опитат да помогнат на хората."Съгласен съм с всичко казано от теб, преди това изречение, но не и с това изречение.

7

До 9:

преди 6 години

Тази сграда показва ярко какъв въздух под налягане са уважаемите британци с техните надути претенции. Значи:- сградата е изцяло ремонтирана през 2016-та- няма инсталация за гасене на пожари (спринклери), а само за пожароизвестяване. Според специалисти това е недопустимо за сграда с над 20 етажа, която има и публична зона с офиси и други на първите 4-ри нива;- има само едно вътрешно стълбище и никакви други варианти за евакуация. Това е другото недопустимо нещо според строители.Абе, капан!

6

Анонимен

преди 6 години

"Е, как пък, докато спасява децата си, успя и да постне нещо? Това е извратено!"Извратено е това, което казваш! Като е блокиран някой, как точно искаш да спаси децата си? Да бъде по-дейна и да ги хвърли в огъня и да се моли на Исус да ги спаси с чудо ли?Винаги ми е било интересно как мисленето на хората върви, върви, върви... пък вземе, че спре на едно място. Сякаш мисълта на хората се блъска в някаква преграда, не продължава да работи и човекът не прави никакъв опит да преодолее преградите.

5

Анонимен

преди 6 години

Само не мога да разбера, високите сгради нали уж имат изисквания за евакуационни стълбища и асансьори? По принцип знам, че обикновен асансьор (непредназначен за евакуационен) не трябва да се ползва, понеже започва да работи като бутало на помпа и по този начин дори самата асансьорна шахта се превръща в комин, пълни се с дим и хората измират и т.н.Обаче какво става с евакуационните стълбища? Имало ли ги е?

4

Анонимен

преди 6 години

Е, как пък, докато спасява децата си, успя и да постне нещо? Това е извратено!