61

Няма кой

преди 6 години

Няма народ няма държава пълно безхаберие е!

60

БАМБАРАБАБХ

преди 6 години

Няма съществени отклонения при естетическите качества на храните, продавани у нас и в Западна Европа

59

Анонимен

преди 6 години

Няма разлика - едни и същи пакети, едни и същи надписи, едни и същи цени.

58

Анонимен

преди 6 години

Мазни продажни г,,ди. Предатели.на всяка крачка.

57

сминдух енд чесън

преди 6 години

ХАПНАХА ,ПИЙНАХА по света и у нас другарите от БАБХ и сега всеки по живо по здраво както се казва до следващия път.

56

dodger

преди 6 години

поредната държавна агенцийка от която няма никаква полза. Има разлика в качеството на държавните агенции на запад и на тези в България.Пътувам често до Германия и още сега мога да им посоча поне пет продукта с еднакви етикети но с различно качество. Например испанския сух салам Fuet, който в Германия ми е любим, а в българските супермакети е пълен кокали и хрущяли (рога и копита дет се вика)

55

Щирлиц

преди 6 години

Повярваха си,хората обаче май не им вярват особено.

54

БАБХ

преди 6 години

Кончета,кончета дайте!Дайте да ги умъртвим,това е работа за нас,а вие ни занимавате с глупости!

53

Анонимен

преди 6 години

АПЛОДИСМЕНТИ!!!

52

Мислеща

преди 6 години

Ако действаха професионално, щяха да изчакат и резултатите от химичните проби от лабораториите, и чак тогава да изкажат компетентното си мнение. Така явно целят предварително да ни подготвят за крайния резултат, който им е бил известен още преди започването на проверката. Че лъжат е ясно, но поне да го правеха по завоалирано, а не като пълни ***, за каквито ни вземат нас!

51

Анонимен

преди 6 години

не сме и очаквали друг резултат, те дори тука стоките по-убави излезли...

50

Бай уй от Банкя

преди 6 години

Предлагам , след като излезе тази нагласена и манипулативна проверка, същите стоки да ги сертифицира някоя друга,примерно в Унгария,чехия и т.н И, ако има разлика с българския доклад да се закрие БАБХ! Да им разгонят фамилията до десето коляно на продажниците!!! Ама няма как да стане, щото които трябва да ги разгонят са им поръчителите... а вие им вЕрвайте!!!

49

Анонимен

преди 6 години

Разликата между захар и глюкозо-фруктозен сироп е СЪЩЕСТВЕНА! Едното се яде от хилядолетия, другото е доказано вредно. Аз лично избягвам да купувам каквото и да е, на което пише глюкозо-фруктозен сироп. Така че ако на етикета пише захар, а вътре има сироп, това си е чиста проба лъжа към потребителите и е много съществено. Още повече да си спомним как направиха "проверката" с 30 дена предизвестие преди да купят стоку от България. За да имат време да си вкарат нещата в норма. И после пак същото

48

Анонимен

преди 6 години

Ментетата са с много високо европейско качвство. Не могат да ги различат.

47

Анонимен

преди 6 години

В България готовите храни са пълни с хидрогенирани мазнини, причиняващи болести на мозъка и нервната система, затлъстяване, рак и от.

46

Анонимен

преди 6 години

Например, често пъти зехтинът е стар, макар и още в срок на годност. Това все пак води до влошаване на качеството.

45

Анонимен

преди 6 години

Глюкозо-фруктозният сироп е много вреден за черния дроб и метаболизма. Получава се по химичен път от царевично нишесте. Захарта е по-естествена.

44

тва е поредната

преди 6 години

атака от русия към запада от наша територия. също са включени пуделите на русия - унгария, полша... това е търговска война, насочените проверки са не срещу всички, само срещу определени държави! А за руския газ и бензин проверка????

43

мурзилките,

преди 6 години

а я кажете за руския газ и петрол, какви качества дават те? имат ли общо с това на зпад???

42

емитация прод...

преди 6 години

ТАКА ЧЕ, БОРЕТЕ СЕ ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИТЕ СИ ПРАВА! ИМА СМИСЪЛ ДА ОПСТЪПВАТЕ ГРАЖДАНСКИ! ЗАПАЛШВАЙТЕ , А И ПОЛЗВАЙТЕ ФБ, ТУИТЪР, БТВ И НОВА ЗА ДА ГИ ДИСКРЕДИТИРАТЕ! И ДЪРЖАВНИТЕ ЛЕЖАЧИ, И МОШЕНИЦИТЕ ГИ Е СТРАХ ОТ ГЛАСНОСТТА! ИЗЯЖДА ИМ ХЛЯБА! ВЕЛИКИ СА, КОГАТО СА НА ТЪМНО!