15

Анонимен

преди 6 години

Пффф, какво значи по-голямо потребление в чужбина отколкото в страната на договора - за какъв период? Ден, месец, година? Защото ако отидеше за 3 седмици на почивка в Испания естествено, че потреблението ти там ще е по-голямо от това вкъщи. Или ако си в командировка 3 месеца. Трябва да е осреднено по-година, в противен случай, всичко това е измама.

14

Анонимен

преди 6 години

Май сте имали предвид, че мобилната СВОБОДИЯ E приключила :) Щот иначе така нелогично звучи. Освен това дяволът е в детайлите. Малко по-добре е от преди, но не е приключила :)

13

Анонимен

преди 6 години

Хората ви дадоха СКАЙП ВАЙБЕР а вие още на телефонисти си играете! С 10 лв. такса за интернет на месец си говоря с цял свят. Е защо ми е тогава телефон тази отживелица отдавна не я ползвам!

12

до 15

преди 6 години

Стига с тия шаблони бе, а промени нещо в сивото вещество.

11

Анонимен

преди 6 години

до Баце,точно това няма да можете да правите, в ЕС са се погрижили да не може! Запознайте се с еалните условия на "падналия" роуминг, защото по новините ви спестяват голяма част от истината.

10

Анонимен

преди 6 години

И аз това се чудя, кой лъже, че пада роуминга, няма такова нещо!!! Освен това в ЕС вече приеха параметрите на Политиката за справедливо ползване, която казва, че ако постоянно ползваш телефона си в роуминг ще плащаш разговорите, СМС и МВ със задна дата и то немалко като таксуване!Освен това хората бъркат роуминг с международен разговор - ако си в България няма да можеш да говориш свободно с гръцки номер, например, защото това не е роуминг!

9

До 10

преди 6 години

Друго е наред да стане - всяко обаждане от една държава в ЕС до друга държава в ЕС да се счита за национално, а не за международно, както е сега ако се обадиш от България с български номер до някоя държава от ЕС.

8

Анонимен

преди 6 години

Мобилната свобода приключи!!!А аз си мислех, че е дошло времето на малко по-голяма мобилна свобода. Кка съм се заблуждавал. Добре, че е днес бг да ми отвори очите ....

7

Баце

преди 6 години

Сега е наред да можем да си местим мобилния номер в който и да е оператор на ЕС.

6

Анонимен

преди 6 години

до 4 това може да стане в държава като БГ, която е единствена в ЕС без пазарно стопанство, недеиства КЗК, ЗДД, ИМА САМО МОНОПОЛИ, нартиини фирми, земеделски кооперации.Корпоративни банки /без гръцките 6бр. и външните/

5

Анонимен

преди 6 години

мобилната свобода приключи ... много интересно заглавие

4

По български

преди 6 години

В офисите на мобилните оператори продължават да ни убеждават, че ако искаме да ползваме новите цени, трябва да сключим нови договори. Каквито са изгодни само на тях!Явно така са инструктирани!

3

socialen

преди 6 години

Мобилната свобода за ограбване на потребителите от страна на либертарианците и почитателите на Свободния Пазар приключи. Свобода е, когато имаш право да ограбваш някого в името на Печалбата - най-висшето благо.

2

az

преди 6 години

брех тия *** - роуминга паднал, и разбираш ли заради това "Мобилната свобода приключи" ? все си мисля че тепърва започва тая свобода

1

Анонимен

преди 6 години

Цитат: "За България максималните такси в подобен случай са 0,08 лв. на минута, 0,02 лв. на sms и 18,11 лв. на гигабайт мобилен интернет в роуминг."Значи пак сме на аванта - сега ни друсат често и с над 30 ст. за минута разговор. Сключвам си договор с чужд оператор на нормални цени и нека ме наказват с 8 ст. на минута, вместо примерно 32 стотинки при българския оператор.