3

Какво се чудите?

преди 6 години

Колко от тези деца в риск в богатите страни са родени и възпитани извън гетата?Всякакви шведи и шведоподобни от цял свят се стремят към социалните помощи, давани в богатите страни и, когато се докопат до такава страна, започват да практикуват същото, каквото правят 90% от нашенските шведи тук.Никоя социална система не може да издържи на агресивната раждаемост с цел получаване на кинти и други блага наготово.Взимайте мерки, преди да сме стигнали до нови крайно десни диктатури!

2

Леле-леле

преди 6 години

Трябваше да сложите и Германия в класацията за деца в риск от бедност ...! Тук, разликата между богати и бедни /за техния стандарт / , на пръв поглед може и да не забележи чужденеца... Но истината е , че е страшно положението - децата живеят в социално слаби семейства , на помощи , без перспектива за по - високо образование. , обличат ги от магазини втора употреба , дават им храна от соц.кухня ..., живеят цял живот в социални квартири , обзавеждат ги със стари мебели пак 2 употреба ...

1

Я гледай....

преди 6 години

А Северна Корея и България къде са в далаверета? За Южна Карея разбрахме.И защо Русия я няма сред страните с високи доходи?Ако има класация за най-хубави бомби, Русия е на първо място.Ех , велик е Путин , великан.