18

Не затвор, а

преди 6 години

ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД под най-строг контрол с точно определена норма!Онова, което най не достига на тази категория същества, са трудовите навици. Ако не им се дават дарения наготово, те тръгват да грабят.При добро желание не е чак толкова трудно да се направи така, че да не е възможно един конкретен етнос да съществува, без да работи.Това ще реши повечето проблеми, създавани от тях.Агресивната им раждаемост? Не е по-агресивна от онази в Китай допреди половин век. Значи методика за справяне има!

17

Анонимен

преди 6 години

Че то от техните затвори изобщо няма и да искат да излизат.... Малко с пиенето е проблем, ама има да се пулят датчаните като видят как се прави вино от всичко дето ферментира. И казан за ракия с бързовар от бръснарски ножчета, кабел и две тенджери. А после ромката изтърсва 4-5 малки ромчета, които са датчанчета. Ха, честито с деЦките.

16

Анонимен

преди 6 години

Oоо, това е голяма бонус схема за нас - обикновените българи! Ромът отива в Дания, проси агресивно, но вместо да го депортират, го вкарват в затвора! И през това време не може да мърда и гарантирано не се завръща в България! ПРЕКРАСНО!

15

Анонимен

преди 6 години

В никой случай не ги щем обратно! Интегрирайте си ги, нали все ни учите как става. Покажете ни нагледно.

14

Анонимен

преди 6 години

Е сега момента да направят показно как се интегриратНали все за товя плюеха България. Хайде давайте. Чакаме уроците ви по торерантност. Само че май като ти дойде на главата, теорията, не е като практиката. Пропищяха от тях и забравиха че са толерантни. Това са първобитни, неграмотни, и дивашки племена. Няма интегриране, няма диалог. Не можеш с едно такова същество да се разбереш. Но им се пада сега да имат една доза от тия диваци, да разберат какво е.

13

Анонимен

преди 6 години

а за мене добре ли ще ми се отрази дания като знам руски и марксизма.и завърших УНСС.

12

Анонимен

преди 6 години

до 8 рабрахме силно е развита в социалните грижи и малко в производството.

11

онбашията

преди 6 години

До kokospaдано така и да си остане, мързеливците нека ходят в дания, а ние тука "изостаналите" се оправяме и без тия "достижения" на дания в социалната сфера

10

kokospa

преди 6 години

До Анонимен 8Явно никога не си напускал селската паша!Дания е на светлинни години от нас,именно в социалната и трудова свера!Безработицата им е под 4%,момче!Шест месеца в годината съм там.Работа има но не за просяци и мрънкачи!Колкото до чужденците-броят им в Дания за миналата година е едва 284000 бе....при 5.3 млн.население!Та лозунгите остави за в кръчмата!!!

9

Анонимен

преди 6 години

от бившия СССР е пълно с просяци ама датчаните си траят щото. ПЪРВО ИМ ПРИБЕРАТ ПАРИТЕ И ПОСЛЕ МАЛКО НА ПОМОЩИ. Но завалиите като няват професия става за *** и проси.

8

Анонимен

преди 6 години

Това е една държава на силно развити социални грежи а *** за местните дадчани на долу по веригата е друго.Така с години си създадоха много мързели и 80% в живото им зависи от Германия и външни работници в земеделието /от старата югославия,пакистанци,виетнамци и тук там от турция/. При тия без чужденците са затрити.Просенето е нормално и тук няма толково много на квадратен метър като в тая държава. Но рекламата и върви зада има туристи.Предимно от Германия и то за ден два да изпусне парата.

7

Анонимен

преди 6 години

Българите ще почнат да се завръщат..

6

стар кадия

преди 6 години

Грандиозна дилема за западната цивилизация,кое е по-лошо - чигански просяци или харабски муджахидини?

5

Щирлиц

преди 6 години

Малко им е балконингът,мда..

4

Анонимен

преди 6 години

Дошли на този свят не за да учат и работят ! Дошли са на този свят да мързелува, да крадат и правят золуми, Такива двукраки трябва да бъдат третирани като вредни и опасни за цивилизацията ***. Затвори, лагери и принудителен труд.

3

Анонимен

преди 6 години

Интеграция и образование. Откога ви го повтаряме, но кой да чуе! Само не дискриминирайте клетите гаврошовци!

2

анонимен

преди 6 години

хаиде интегрираите ги вкараите децата в училища и детски градини настанетеги я апартаменти и направете рампа за конете

1

Няма

преди 6 години

как да ги уплашиш със затвор с по- добри условия от нашите старчески и детски домове!