49

Азер Гъзаев

преди 6 години

450 000 ДЪРЖАВНИ ТЪРТЕЯ!!!и 2милиона Шведи!!!!!тва Вие ги храните!аз избягах,щото вече данъци от мене НЯМА!!!!!!!!

48

simo

преди 6 години

До Най-интересно еЧакат пенсия

47

Анонимен

преди 6 години

1 00 000 излишни търтеи допълнително усложнена бюрократична машина и избягало население.+ това всички гласуват за г.рберастката и.мет

46

Анонимен

преди 6 години

Трябва да им плащат и вредни, защото има опасност от получаване на хемороиди и затлъстяване. Рисковете на професията :)

45

Lora

преди 6 години

И с 50 % да ги съкратят пак ще са много. В министерствата разни лели и чиовци цял ден местят папки от една стая в друга. На ден успяват да напишат отговор на едно писмо от граждани, например. Кафета обаче изпиват няколко.

44

sante_dog

преди 6 години

"МВР с внушителните 45 700 административни служители"Това ако е истина трябва поне 2/3 да се разкарат. Основната задача на МВР не е администрирането на дейност, а вършенето и.

43

Стастистика

преди 6 години

Информацията за МВр е 100% неистина. Някаква грешка има. От МС да си погледнат отчетите от миналата година и да проверят. Не може при този отлив миналта година личния съств на МВР да бъде в повече.

42

Анонимен

преди 6 години

Търтеи!

41

Анонимен

преди 6 години

Ами нека атестациите да се правят от потребителите на административни услуги и тогава да видим какъв ще е резултата.

40

Йепии

преди 6 години

1 00 000 излишни търтеи допълнително усложнена бюрократична машина и избягало население.

39

Иван

преди 6 години

До АнонименПърво се научи да пишеш грамотно, след това пускай коментари...

38

До 37

преди 6 години

Чиновниците не произвеждат нищо, техните заплати идват от нашите данъци. Затова намаляване на броя им ще облекчи бюджета. Трябва да им се напомня по-често , че заплатите им се плащат от нашите джобове, за да не се размотават. Лошото е, че в малки общини-напр. Созопол, кмета печели избори като е назначил толкова чиновника, че почти всяко семейство има работещ в общината , увеличи данъците двойно и пак тези търтеи не работят и дори не познават законите.

37

Ани

преди 6 години

Хей почакайте! Аз също съм държавен служител в малък областен град. Изпълнявам съвестно задълженията си и гледам винаги да съм в полза на хората, да им помагам и обяснявам. Заплатата ми е минимимална, работата доста, семейството ми тричленно. Харесвам работата си и съм доволна от това, което правя. Съжалявам, но не всички млади имаме желание да се изнесем в София за да бъдем някой или нещо. Дано повече колеги се отнасят с желание и любов към работата си.

36

Анонимен

преди 6 години

то УНСС и подобни бълват чиновницислед като си вишист работиш това друго не умеят освен да си клатят краката

35

Анонимен

преди 6 години

Значи са достатъчно за да "хранят" пенсионерите,а не да твърдят,че на младите се взимало от заплатите та да се дават на пенсионерите.

34

Анонимен

преди 6 години

Елате в Община Смолян! През стая Директор на дирекция! Началници на отдели и още какви ли не измислени длъжности. 2-3 стаи чиновници-бездействащи ЕКОЛОЗИ! 4-5 стаи техничиски служби! Напълно излишни най-малко 50 човечета, цицащи от държавната цица!

33

Анонимен

преди 6 години

Чудите се защо Плондира от Банкя "бие" на избори, защо Цецо Цървула преди избори 3-4 месеца шета из страната? Цялото това войнство се плаши, купува и на избори заедно със семействата гласуват за Плиндира и кретеноидите му. Иначе няма бачкане, шут и страхът ръководи свободните убежденията при гласуване. Ето защо ще се пази този брой, защото стават послушни ибзависими.

32

Анонимен

преди 6 години

Нищо, нищо, вие стискайте герберската бюлетина, стискайте не пускайте!Това че сте КРЪГЛИ ***-ОТИ да не ви притеснява

31

Чиновник

преди 6 години

Обичам я таз държава, няма по-хубава от нея, няма и по-добро ръководство от сегашното. "Мила родино, ти си земен рай!"

30

Нововремец

преди 6 години

Едно време сме имали 130-хилядна армия - сега си имаме 130-хилядна администрация. Ще чакаме тя да ни пази, не дай си Боже!