22

Анонимен

преди 6 години

До До 6Масово хлябът е 700грама, не е килограм.И не е 1,20лв а 65ст

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Затова ли ни продават по 400 грама хляб с набухватели за 1.20 лв.Я кажи от къде купуваш 400гр за 1.20, че аз не съм виждал такова нещо.

20

Анонимен

преди 6 години

Оле, мале пожалете малко червенотиквениците.Миналата година имаше рекорд по производство на зърно и пшеница, тази година пак нивата са същите.Сега как горките умници ще мрънкат,че земеделието загива и ще разправят кооко се произвеждало по времето на бай им ТодАр.

19

Анон

преди 6 години

Браво. Една добра новина. Народа трябва да е доволен- и двете са на лице- хляб и зрелища...

18

До 19 от 17

преди 6 години

Явно им осигорява някакъв стандарт на живот, за да си стоят в Русия нейните граждани, а не като при нас, хората се изселват от България. След 20-30 години ще останат 1 макс 2 милиона българи.

17

Анонимен

преди 6 години

Този някой се вероятно е малко глуповат, като бебе са го изтървали надолу с главата.Някой да му обясни бавно, внимателно и с дидактични средства, че хлябът се продава с тегло 500 или 650 грама. След това да му помогнат да сметне колко струва 1 кг.

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17и всичко това как се отразява на обикновения руснак - питам и за преди и за сега! Повече износ на жито, осигурява ли по-висок стандарт на живот за редовия руски гражданин?

15

Анонимен

преди 6 години

По рано имаше много площи засадени със зеленчуци, сега утроиха площите с пшенице заради тлъстите дотации.

14

Анонимен

преди 6 години

До 10 Експорта на жито от Русия за отминалия сезон е 25млн тона., и печели повече от износ на оръжие. По времето на комунизма също е изнасяно зърно.

13

Анонимен

преди 6 години

До До 10а защо тогава ядяхме стар хляб?!! Не разбирам?!! Сигурно Сорос пак нещо...

12

До 10

преди 6 години

СССР изнасяше зърно, както сега Русия, Украйна, Казахстан, Беларус, и не бяха опрели до нашето жито.

11

прогноза

преди 6 години

Добра е реколтата . . . . всеки ""зърнар"" ще подмени Бентлито , Мазератито или каквото там вози субсидирания му з?дник . А ще има и за метреси , и за фолк-фурии ,и за каквото там си харчат милионите . А - и за нова яхта , то се знае ! ! ! ! !

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12Ами всъщност въобще не стоят така нещата, опита за пошла соц пропаганда не мина!

9

Анонимен

преди 6 години

#1 ви е казал как стоят нещата,останалите няма смисъл да драскате!

8

Рашко

преди 6 години

До байхейсДа, ама в хлебарницата като поискаше три хляба ти даваха един пресен и два от вчера. И нямаше място за възражения! Урожая отиваше за "братския" СССР а за нас оставаха триците. Сега е е в пъти по-добре.

7

Анонимен

преди 6 години

ТАКА БЕШЕ И ПРИ ЖИВКОВ МНОГО РЕКОЛТА МНОГО ХВАЛБИ МНОГО ГЕРОЙ НА СОЦИАЛ.ТРУД А НАРОДА ЯДЕШЕ ДВА ВИДА ХЛЯБ ЗАКЛЮЧЕН И БЕДЕН.,НО ДЪРЖАВАТА БОГАТА НА КНИГАСЕГА МАЛЦИНА ЩЕ СЕ ОБЛАЖАТ И ЩЕ ГРАБАТ ОТ РЕКОЛТАТА НО НЕ И СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМЯТА

6

До 6

преди 6 години

Масово хлябът е 700грама, не е килограм.

5

Някой си

преди 6 години

И кога хляба стана 1,20, бе, ***? Където и да идеш, из цяла България хлябът, не надвишава 75 ст, на повечето места е 60.

4

Анонимен

преди 6 години

Затова ли ни продават по 400 грама хляб с набухватели за 1.20 лв. щото имаме 5 милиона тона жито ли? Не купувайте хляб от магазините на мутрите. Хляба е бъкан от химия. Не ви ли прави впечатление че като хапвате хлаб не усещате засищане? А и как ще ви засити като е пълен с Е-та. Много хора получават запек от прекалено голямото съдържание на глутен в брашното и по тивитата рекламират лекарство за разхлабване. Едните предизвикват запека а другите го лекуват. Както се казва бизнеса да върви!

3

Анонимен

преди 6 години

Рибата е още в морето,те тигана сложили...