34

осман

преди 6 години

дпс ще литне в небитието.турците сме с дост.а валерко след неговите прояви да се радва .че все още диша.проклетника.бръкна там дето никой не си и помислял.горкия много е повярвал на бг националистите.един вьлятър нещастници.добре че турците са велики....

33

Nyakoya

преди 6 години

ALO, TOY BORISOV OTIDE DA MOLI ERDOGAN, AMAN, ZAMAN DA NE GI PUSKA MIGRANTITE, TI OSHTE S TOYA PLET SE ZANIMAVASH. NALI SI SVI PARICKITE TRAY SI BE HAYIRSIZIN(BEZPOLEZEN)

32

ВЪН ВЪН ВЪН

преди 6 години

ПсевдоПатриотите-Фашистите-Обединените крадци ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на Европейска БЪЛГАРИЯ......Лидерите на фашистките партии-бандиии на съд и затвор за денонощтното насаждане на етническа злоба,омраза и расизъм в Българското общество.......а този мръсен индивид на снимката рано или късно ще си получи заслуженото си за тероризма над мирните изселници на границата......има ли ДАНС,ПРОКУРАТУРА и ще се чака ли фашистите да запалят чергата на майка БЪЛГАРИЯ

31

Анонимен

преди 6 години

На баба Лени и се вие свят от високото,а и предположенията ,вече не вървят !

30

иван

преди 6 години

Абе що ги каниш да работят , дай им на тях събрания и пленуми , да въртят интригата и компромата , къде ги каниш в тая жега на инспекция !!!!

29

Анонимен

преди 6 години

Чакам разни седерюги да си посипят главите с пепел за разрушаването на омразниясоциалистически кльон! Чакам НС да измисли начин да ги застави да върнат поне нещоот ограбеното, дали ще продадат хотели, гаражи, коли, сгради, няма значение, важното е да се види някакво съпричастие и осъзната вина!

28

Анонимен

преди 6 години

Мухльото реши, че и той може да вози с въртолет! Досега само Бойчето си разрешаваше това, а сега и виц-премиерът - също! Вицове!

27

патриот?

преди 6 години

Симеонов греши, трябва да ги покани в хотела си "Козият рог" до границата за да им покаже "колко печеливша е омразата" и колко печели той на ден от разквартирувани полицаи в хотела.Иначе там човешки крак няма да стъпи ако не са полицаите.Така, че пак той намаза от Турция.Скоро ако чуем,че е скочил от някое високо място с виковете "Турците идат" няма да е изненада.А що се отнася до "великата българска стена" трябват й няколко добри ножици, няколко ръчни гранати, смес от амониев нитрат и я няма.

26

Анонимен

преди 6 години

Тези милиони които си делнаха едни "другари" с тях можеше да се направи железобетонна ограда над 6 метра висока. А тази ограда като започне да я яде ръждата кво праиме? Това не е ограда това е номер да се присвоят едни мангизи от едни "другари" като този брадясалия на фотото долночифликчииски ***!

25

eni4er

преди 6 години

https://tr.sputniknews/turkiye/201704111028028708-milli-savunma-bakanligi-turkiye-suriye-duvar/оградата на сирийско турскта граница 911 км

24

сминдух енд чесън

преди 6 години

Че какво и е на оградата,била по ниска от унгарската,да ама е по скъпа от нея.

23

до 25

преди 6 години

"Този мейкащ и ейекащ"Това за диалекта му ли трябва да е ?Книжовния е източен Велико-Търновски ,в смисъл крадеца да вика дръжте крадеца.

22

Анонимен

преди 6 години

Този мейкащ и ейекащ козел толкова е гепил от оградата и пак е нагъл. Имаше снимка на оградата в Унгария и тази у нас. Нямате си представа каква разлика, а нашата е3-4 пъти по-скъпа. Нашата насита не е ограда а възпиращо заграждение.

21

ХМ

преди 6 години

Да не са луди ,да вземат да се разбият!Ако и те са ги поръчвали,си става като с вица за лекаря и инженера.

20

Шопо

преди 6 години

Ха !!! Страх ги е Далаверко да не ги гръмне...

19

Анонимен

преди 6 години

ТОВА Е ТЕЛЕНА ОГРАДА,ДНЕС Я ИМА,УТРЕ НЕ,ВИЖ БЕТОННАТА Е ДРУГО НЕЩО.

18

НЕбългарин

преди 6 години

Според него това е сериозно инженерно съоръжение, с което България трябва да се гордее и го сравни с Великата китайска стена.Хахахаха телена ограда и Великата китайска стена?! Да почти са еднакви не можеш да ги различиш направо ако ги сложиш едно до друго! Хахахах

17

Андрешко.

преди 6 години

Този на снимката да вземе премиера и още някой *** в "пантера" и да си гледат металния селки плет тип "кози рог"

16

Анонимен

преди 6 години

Отказват, защото БСП са патологични лъжци.

15

Бай Корлеоне

преди 6 години

На военния "Пантер" да се кача Евроатлантика- Бялата Златка, Русенския македонец Шкембе войвода, ТИКВАТА и техния общ приятел султан Ердоган, пък да става каквото ще........