9

Анонимен

преди 6 години

Те Констуцията газят, камо ли правата ни да спазват!

8

Анонимен

преди 6 години

По местожителство масово дискриминират и режат в София но никой не глобява министерствата и фирмите и те правят конкурсите така че човек от провинцията не може да се класира и трябва да плаща за скъп транспорт и квартири.

7

Накратко

преди 6 години

Не, нямат! Няма и да имат! Точка по въпроса!

6

Джон българина

преди 6 години

Не нямаме равни права...българина Джон измисли компютъра...патент не ни дадоха...Ние имаме СССР ски български космонаФт...ракета не ни дадоха...Ние имаме най-много постижения в бизнеса апаши-бабета...нобел за това не ни дадоха...Ние сме в европейския съюз...но никой нищо не ни пита...Това не е честно...:(

5

Андрешко.

преди 6 години

Много правилно не трябва да има уравниловка,уравниловката е при комунизма,в дивия капитализъм пардон "демокрацията" хората не са равни,едни са много богати,а други много бедни,първите навсякъде се уважават и толерират,а вторите ще духат супата,т.е. ще бъдат дискриминирани по пол,възраст,етос и тъй нататък...

4

Килиманджаро

преди 6 години

Дискриминация ще има винаги освен в пазарната конкуренция.А пък що се отнася до расова бях изненадан когато по алфа М.Ташева каза че китайците не се сватосват с островитяните от Малайския архипелаг.Смятат ги за низша раса.

3

Анонимен

преди 6 години

Хората имат равни права....на хартия, а правилния въпрос е: Кога НЕ ни дискриминират?

2

Циник

преди 6 години

Първо трябва наново да дефинирате дискриминация....защо българина за неплатена сметка(ток, вода, парно) го затискат веднага...а рома се" включва "към някой стълб...и ползва на двора пружина от легло тек, и половина..и шляпа белот по потник посред зима! Защо рома вдига коптори по на 2 ..3 ката без план, и разрешение...защо получава дърва, и въглища бъдева...и още..и още...и ощеКОЙ Е ДИСКРИМИНИРАНИЯ?

1

Анонимен

преди 6 години

Шведите и имигрантите в България са с повече права от българите.