12

zeus

преди 6 години

Всичко е много просто, не знаем какво са сложили НСИ в потребителската кошница. Ако заедно с хляба за левче и 10 яйца за два стои пиано за 10 000, което е поевтиняло покрай курса на долара, гледайте каква дефлация става ;)

11

Анонимен

преди 6 години

Харчим по-малко щото нямаме. Тиквара вдига цените щото не прави икономика, само краде, и хората има все по-малко. Отново поръчкова статия, колко забогатяхме. Забогатяха герберастите защото крадат. Хората ще усетят през зимата какво им сътвори мишока Борисов, толкова наведен на Ердоган, че е гнусно да го гледаш!

10

Теди

преди 6 години

Хората купуват по-малко, защото всичко е скъпо.

9

Анонимен

преди 6 години

Инфлация - минус, потребителски и жилищни кредити 10 %. Странна работа.

8

Анонимен

преди 6 години

Някой от НСИ разхождал ли се е скоро до магазините, да види какво намаление на цените има? Не може с 1500 стоки, които се слагат в потребителската кошница, да се правят изводи за цените на най-купуваните хранителни стоки. Не мога да разбера кого се опитват да излъжат? Вероятно нашите приятели от ЕС, че да кажат - браво, Бг е най-стабилната държава в Европа. Смях.

7

Анонимен

преди 6 години

Цените са достатъчно високи, че и още се вдигат- ток, вода, услуги, храни...Но харчим все по-малко и животът поевтинявал!!! То бива манипулации и лъжи, но това вече е диагноза! Хората не вярват на вас, а на джоба и стомаха си.

6

Циник

преди 6 години

Ей на - те тва си е популизъм!Увеличават цените на ток, и газ....и цените СЪОТВЕНО падат!Или бъркам някъде?Белким някой ви Фане вяра...те хората са ***...и блеят!

5

Анонимен

преди 6 години

Наистина транспорта е поевтинял от 1 лв. и 60 ст. не е мърдал надолу! Хляба също не е мърдал от 1 лв 20 ст. надолу за 400 грама памук. За да вечеря едно четиричленно семейство с деца до 16 години им трябват само за вечеря 3 хляба даже и не стигат.Този хляб не е нищо друго освен химия така наречените набухватели. Колко народ си отиде от рак от тази химия бедна вие фантазията. Тази химия присъства във всички продукти които купувате от магазините. От 1997 не купувам нищо произвеждам си всичко сам!

4

Анонимен

преди 6 години

В магазина не съм видял нещо да поевтинее.

3

ццц

преди 6 години

Е вече ми е смешно :)))) Да бе по-малко харчим :))))))))))) Всеки пазарува и зарежда хладилника, така че промиването на мозъци тука няма как да мине:)))) Още се смея :)))))

2

анонимен

преди 6 години

не е верно всичко поскьпва пилешкото свинското а за телешкото да неговорим ами рибата к мляко от 400 гр е над 1 лев прясното 2 лева яицатанад 2 лева маслото над 4 лева

1

Анонимен

преди 6 години

Да бе, от вчера най-масовият хляб в Кауфланд е с 10% нагоре. И това, ако не е информация, здраве му кажи!