93

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 95 Ааа, не така.Манталитета си ние чисто български.

92

до 108 от славянин

преди 6 години

Ха-ха-ха, кажи още някой такъв смешен виц!

91

Поручика Балканец

преди 6 години

До Анонимен 10106Айде сега посредствена руска пропаганда. Украйна си е много добре и ще стане по-добре от нас. Помнете ми думата! Понеже при тех не останаха руски мeкерета - всичките избегаха. А у нас реалната власт се упражнява от такива като Валентин Златев и Георги Гергов. Украйна ще стане като Полша, а ние все ще бъдеме по-зле даже от румънците.

90

кауня

преди 6 години

Трябва наистина да си МРЪДНАЛ за да станеш доброволно роб на някой мутро-робовладелец в слънчака.Обещаните пари се дават в края на сезона с цел да не избягаш.Получаваш само огризките от ол инклузива и някой бакшиш ако пиян швед ти даде преди да те пребие.Няколко стотин гладни укри са нищо в сравнение с десетките хиляди български роби.Голяма част от тях са деца но има хора дето и семейства трябва да хранят.

89

Анонимен

преди 6 години

До АнонименУкрайна се срина икономически и продължава да се срива. Това е "добре дошло" за всички хиени, които се нуждаят от евтина работна ръка, дори и за нас. Все пак, жалко за украинците, че са принудени да напускат страната си.

88

Анонимен

преди 6 години

Тунизийците бачкат съпорт на Франция в кол центровете. Това могат да го работят и в Тунис, и то много по-добре. Гответе се за терористични актове скоро

87

Кочо

преди 6 години

До до 83Не стигат до 40% в Германия, стигат до над 45% ама от тях данъка няма и 20% другото са пенсионни, здравни и тн. осигоровки и подобни бози, които не утиват директно в държавата.

86

Поручика Балканец

преди 6 години

Има много безработни инженери на възраст над 50-те. Обаче нашите олигархично-монополни структури не се нуждаят от инженери. Те само си украсяват офисите с чужденци по последната мода. "Наш'та кyчка на нашите пeсове не дава!".

85

Анонимен

преди 6 години

Стига драми! Най-високият процент на пране на пари става със скъп хотел. Плащаш 9% ДДС + други разходи и переш на 82-83%. Италианските мафиоти скачат от радост при 50%.Всяка себеуважаваща се мутра - Вълчо, Златев, Гергов и т.н. имат скъпи хотели с единствена цел - пране. Боли ги фара за клиенти и персонал. Ама будалите им ходят по хотелите. Които иска качество и ниво не идва в БГ. Не ги жалете толкоз.

84

Анонимен

преди 6 години

В тая държава нито заплатите, нито каквото и да е друго може да се оправи с мирни протести или стачки. Без сoпа няма да стане!

83

Анонимен

преди 6 години

да погледнат как се прави туризъм в гърция.посрещат 20 милиона туристи и нямат проблем с персонал и обслужване

82

Анонимен

преди 6 години

бг туризмът се позиционира в най ниската ценова група туристи и от там идва проблема че не може да дава добри заплати.например немски турист плаща 40 евро олинклузив при нас и 300 евро в курорт на баден германия

81

до 95

преди 6 години

Как да остане нещо българско?Като всеки от малко до голямо си се продава на чужденци.И всички на безценица при това.По лесно е да купя държавата да ми подари завод ,вместо да взема да купя завод в държава.

80

Анонимен

преди 6 години

И един няма от Сирия... Как да не ги ожалиш - да подпират плочките от сутрин до мрак до джамията на М. Луиза. Смучат правоверни бири по цял ден... да ги ожалиш тия клети бежанци.

79

до 92 и 91

преди 6 години

Икономичеси в затворен пазар да,но в този глобален пазар на Европа.Те това не го и разбират повечето ,че може всичко защото нищо вече не е ограничено от граница и закон,сменяш държавата и започваш на по-добри условия при коефицент до 10-1.Духовен оргазъм ли се получава от тези чужденци като се виждат?

78

до 83

преди 6 години

В Германия данъците и здравните се удържат на края на месеца като за сам човек стигат до 40% от брутната заплата.А да се работи на черно е опасно.

77

Анонимен

преди 6 години

По Европа може. Но в България няма как всички да станат плочкаджии. Нали трябва и другите да изкарват кинти, че да взимат тия плочкаджии по 3-4 бона.

76

до 82

преди 6 години

Може и всички да са плочкаджии ,но по Европа.Те българите са по услугите ,не толкова в производството,а Европа е голяма и доста гъ.оръка!По морето се ходи за да си изкарваш бакшиши,никои не бачка за 400лв, всеки се цели в 20-те евро от богатите туристи.С тези голтаци от бордейте на Европа и Азия ,сметката не им излиза.

75

Анонимен

преди 6 години

Примерно гръкът, който е свикнал да взима що годе добра заплата. Не мисли като българинът. Гръкът като вземе пари и веднага ги разпределя, сметки, данъци, храна, гориво, всичко се смята.И ако не му останат 300-600 евро отделно настрана вече гръкът смята, че е беден. А българинът смята че е беден, ако няма какво да яде.

74

Тодор

преди 6 години

Робите в мутренско-мафиотската ни държавица нещо се ослушват и трябва да се внасят външни ...