45

марги

преди 6 години

До Успял българинСигурно си се устроил на дедовата нива!

44

марги

преди 6 години

Страх ме е от газ! Достатъчен е един сънен *** и да станем на факли! Боя се обаче че има и вариант при това негативно отношение на англичаните към "пришълците", някой нарочно да е запалил блока! Ужасна трагедия! Няма да научим истината!

43

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 48Защото толкова струва животът на българите,ТЕ НЕ СА ВАЖНИ.

42

Анонимен

преди 6 години

стириопор в изолацията. лесно запалимо, ако не е направено както ги изискват правилата.

41

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Да не го е санирал Бойко?

40

любо

преди 6 години

До Успял българинБраво на теб. Сигурно *** много се гордее с теб. Особено за този коментар. Стой си там и не не се бъркай в БЪЛГАРСКИТЕ сайтове.

39

Анонимен

преди 6 години

На кмета първото име сте го постнали с малка буква като някаква титла. Защо от инцидент правите история? Още не се знаят причините. Ударихте комунистите в земята с тази пропаганда. Те са си довлекли колониална и всякаква маса да си се оправят. Случват се такива неща и без подготовка. Плащат си данъци, имат здравеопазване, пожарна команда...

38

дедо Ташунко

преди 6 години

В такива високи сгради, цените на апартаментите са доста по-ниски, от тези при ниски блокчета, да не говорим за къщи. Наемите - също. Там живеят многодетни семейства, като истинските англичани са под 50% от обитателите. Така, че - отново се удря по беднотията. Очаквам да не е битова авария, а терористичен акт. Страшното е, че страдат и загиват винаги невинни хора. Очаквам повече от 50 жертви, защото повечето от хората са се задушили просто в съня си. Боже, бъди милостив, пак голямо нещастие!

37

Я гледай....

преди 6 години

До Ужас пълен 36 Ти пожарникар ли си ? От къде ги разбираш тези работи? Сградата пламнала като факла , има и снимка , ама Тома Неверни казва ,че не може да бъде.

36

Отговор

преди 6 години

До Е как 27 Алооо , умния. Двете сгради в Ню Йорк бяха по 411м. високи , построени от японци бе , глъмак. Като си *** , защо коментираш. Пфу !

35

Така е

преди 6 години

Умните хора с възможности живеят в едноетажни жилица с двор градина , а не небостъргачи.Ако в София построят небостъргач и пожелавам вечно до стоят празни. Ама гламаци се ще се намерят.

34

Циник

преди 6 години

Кметът Садик-хан изказва съболезнования..."Повторението - прави майстора!" немска поговорка!

33

Циник

преди 6 години

Причината (според живеещи в сградата - уж дефектен хладилник...постнали са туит във Фокус)

32

Ужас пълен

преди 6 години

Каквото и да се говори, не може една сграда да пламне цялата като факла просто ей-така. В най-безобидния вариант са нарушени редица противопожарни изисквания при строежа и поддръжката й. А в най-вероятния - то си е терористичен акт, засега неясно от коя страна, дали ислямисти палят Лондон, или нацисти палят имигрантски блок, никой не казва кои са вътре.Горките хора, които и да са, горките им близки. Голяма мъка, голяма трагедия, нечовешка работа.

31

Анонимен

преди 6 години

Ислямът е религия на мира!

30

АФУЗ АЛИ

преди 6 години

Пожарът е подгответ при ремонта,като в растворите за мазане и оьядисваяне стените е сложена специална,силно горима смес,която може да се запали по-късно в удобен момент.Сместа не може да се гаси с вода и пяна,бързо обхваща прострянството и ефекта е голям.Тази смес е използвана и у нас.Защо се крие това?

29

Анонимен

преди 6 години

Хората правели въжета от спални чаршафи и ги спускали през прозорците да се спасят! :((Ето цитат от Bbc отпреди 24 мин:"Things falling out, people screaming...chucking ropes down what they'd made out of bedsheets, to try and climb out. Just complete nightmare."#GrenfellTower eyewitness report the terror as the huge fire spread.

28

до саботажа

преди 6 години

И какво ще се промени относно БРЕКСИТ-а, след този пожар?

27

Анонимен

преди 6 години

Това не е ужас а следствие на безхаберие - блокът е бил обновен за енергина ефективност т.е саниран!

26

do Е как

преди 6 години

Разликата е голяма. Едното е стомано-бетон, а другото е стоманена конструкция. Много ясно че стоманената конструкция ще поддаде като я нагрееш над опреедлена температура, докато бетона не му пречи.А иначе ако си любител на конспирациите, никой няма да може да те убеди де ;)