137

Анонимен

преди 5 години

вън терористите сащ и израел

136

Отечествен Фронт

преди 6 години

Ако не беше "лошият" чичко Сталин, сега България щеше да е с размерите на Косово! А не се съмнявайте, че българомразецът У. Чърчил, както и западните му Съюзници - САЩ и Франция, не са искали точно същото около и по време на преговорите на Парижката мирна конференция от 1947 г. Югославия например е искала Пиринския край, Гърция - Юж. БГ до Асеновград, А Франция предлага на Румъния да си върне Юж. Добруджа! Именно намесата и категоричното несъгласие на братския Съветски Съюз не позволява това!

135

Отечествен Фронт

преди 6 години

Демокрацията в България повреди много хора..

134

Отечествен Фронт

преди 6 години

"Любовта към Путин си е хомосексуализъм.."Това може да го каже само човек,който е комплексиран от "напредничавите" евроатлантически ценности.За твое сведение през времето на "упадъчния" социализъм и дружбата с Русия хомосексуализмът беше болестно състояние.А сега под влиянието на новите "ценности" меки китки манифестират в центъра на София в Деня на бащата! Не е чудно че хората имат носталгия по нормалното и изпитват отвращение от извратените ценности, което обяснява симпатията им към Путин

133

Отечествен Фронт

преди 6 години

Америкосите се на.акаха..

132

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 6 години

Хипофизното джудже да се успокои. Ако САЩ решат да заличат Русия той дори няма да разбере какво се случва, докато натисне копчето Русия ще е изравнена вече със земята.

131

Анонимен

преди 6 години

Ние ще запазим стратегическия баланс", посочва Путин. Това е важното!. По-бедни ли са руснаците от хората на запад? - Разбира се, че са по-бедни. За разлика обаче от други нации, руснаците са показали, че са готови да отгладуват свободата и независимостта на държавата си, която през цялата си история е била заплашвана от Запада. Ето защо може да не обичаш и мразиш руснаците, но се налага да ги уважаваш!

130

Big Beng

преди 6 години

Продавайте "златната" валута ,докато Китай не са се усетили и изкупили САЩ.. Какво са няколко десетки трилиона долара китайски инвестиции..??? Силна икономика?? По-скоро изкуствено надута..!

129

Ангел

преди 6 години

Тези ПРО системи и всякакви други системи могат да имат значение за Една Конвенционална война между САЩ и Русия.Но всички много добре знаем че една Бъдеща война между двете Свръх сили със сигурност няма да се води с Конвенционални средства а директно ще се запукат с Оръжия на масово унищожение и други средства забранени от ООН!

128

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Такава шумна плесница,която проехтя над целия свят, по врата на САЩ, до сега никой не е извъртал,както сега направи Путин със своето ,, ...Аз също,,.Браво! Като чуха това они се снишиха,замълчаха,ококориха очи и едва пошепнаха;,, Ама това откъде дойде?

127

Питам

преди 6 години

До Скарлет Ми Русия като са толкова силна икономика , защо не предизвикат световна криза като САЩ и да отмъстят на лошите американци? А де?

126

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са варварска страна. Само засукани рускини са добре дошли в цивилизована Европа, путинофилите да си стоят в Мордор.

125

ДжО1984

преди 6 години

Някой мислили, че може да УПЛАШИ народ, дал 28 000 000 жертви във Великата Отечествена Война! Ще отидат до Тръмп тауър, защото е по-висока от Бялата къща и ще развеят пак Червеното знаме!

124

Анонимен

преди 6 години

Пич!

123

Анонимен

преди 6 години

Сащ имат 50 самолетоносача и трилиони долари за военните и НАСА. Имат най-силната икономика и най-силния ИТ сектор. Разполагат с най-могъщите компании . Няма как да са регионална сила. Те са световна супер сила и още поне 20 години ще са. Докато НЕ се откажат сами да са световен полицай. После се оправяйте с комунисти, патриоти, *** и всякакви ***.

122

Анонимен

преди 6 години

Една натовска база на п-в Крим искаха да построят. Украйна вече я изоставиха, само пари иска за газ и оръжие. Ненужна е без Крим.

121

th

преди 6 години

Путин изкара Русия от сложната ситуация в края на миналия век. Сега имат съвременна икономика, която може да е основно за вътрешно ползване, но със сигурност е ефективна и не се крепи на фондове/подаяния. Мисля, че и ние трябва да станем президентска република. В момента не сме парламентарна, а министърпредседателска република. Пак е еднолична власт, но прикрита зад Народното събрание. Ако попаднем на читав човек, нещата могат да се оправят изключително бързо, но с парламент е мътна и кървава.

120

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Благодарение на путиновото,, АЗ СЪЩО.,, СВЕТЪТ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ЖИВЕЕ! Путин е гениален мислител! Човечеството му е благодарно за това!

119

Ори

преди 6 години

До ОбективенСтрашно семейство, думи нямам. Само допреди някави си 70 години това т.нар. от теб семейство не спираше да се избива помежду си столетия, а ти семейство... глупости. Това ЕС е сдружение на врагове (чети бизнесмени) срещу по-силен противник и при първи по-силен натиск това "семейство" ше се разпердушини и ще се изпокара за кокала, така както винаги са го правили. Семейство ми били. Обикновени бандити от средновековието.

118

Обективен

преди 6 години

Не че защитавам американците, обаче Русия е бомбардирала Варна през ПСВ и ни е нападнала, но желязната шеста софийска дивизия ги е разбила. Така че да ми възхвалявате Русия - някъде другаде. Тук е България, член на европейското семейство. Америка и Русия да си го мерят някъде другаде.