26

кой ги избра?

преди 6 години

Къде са жените и децата? Тея да не са ги убили по пътя? Поне да ги държат в лагерите, че ще направят някой алахакбар.

25

Пухчо

преди 6 години

Тези мигранти са ни наложени , никой не ги иска тук.Доказали са , че са *** и провокират хаос , където живеят.Трябва да се увеличат страните , като Унгария , Полша и Чехия и да не приемаме пришълци.Опасно е , че се увеличават мюсюлманите у нас.

24

Моментална депортаци

преди 6 години

Моментална депортация! Никакъв талебани, никакви мюсюлмани. Да ги качват на автобуси, кораби, самолети и вън.

23

Емигранти са! Не лъж

преди 6 години

Емигранти са! Не лъжете! В Гърция е спокойно. Да се депортират от където са, или обратно в Гърция.Много е важно нито един от тях да не остане в България, че както се множат като ***, след десет години не ми се говори ..

22

Анонимен

преди 6 години

До Реторичен въпросЗащото България приема. Вече имаме 47, а Полша, Унгария и Австрия - 0

21

к'во толкова!

преди 6 години

До Анонимен - Ислямизaциятa нa Европa върви с бързи темпове,хaлифaтa е сигурен!ти сега, много ли си разтревожен от това? Имаш нЕкои предимства, ще можеш да блъскаш жена си с камъни, ако ти бактиса; можеш да я завиеш в чаршафи, ама ще се поохарчиш, може да си купиш няколко жени, ако искаш... изобщо, мъж да си в халифат...

20

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно Монокнижника ще пукне. Кво пра'им с тези камилари после? Те не искат у нас щото сме бедни, а и ги бият където ги хванат. Чудото ще е когато някой акбаровец се взриви я метрото или с нож ще започне да коли по улиците. Да му мислят от ГЕРБ тогава какво ще ги измете. Народа е полудял от простотиите на Монокнижника и само това му трябва, някой да пострада от камиларите които събира у нас. Ще го видите как ще бяга тогава, ако успее де!

19

Анонимен

преди 6 години

До ОщеКакви 18 ***, бе човек, ще ни набутат до септември още 1302, меко казано, странни бежанци. Да не си носят справка, кои са, какви са. Ей ги и тия на снимката - яки, охранени, нагло гледащи млади мъже. Не се виждат "бежанците" - изтощени, улегнали хора, жени, деца...А тия - все едно токущо излезли от клуб за бойни изкуства. А издръжката на тия още 1300 плюс досегашните не по-малко от 10000, чиято бройка крият? А Борисов търси парите за пенсионерите при падналия самолет.

18

Анонимен

преди 6 години

Да заповядат. Подбирайте ги без еректилна дисфункция, че българката е петимна за такива.

17

Анонимен

преди 6 години

Единственото хубаво нещо е ,че в Бг ще изпукат от глад тъпите талибани.На мен ми е все тая.В Бг е пълно с кафяви човечета.Ще поседят тук ще видят,че я няма далаверата като в Германия и ще ходят натам.Шишкавото лелче каза че ще поема всички.Очевидно са и слабост.

16

Анонимен

преди 6 години

ОЩЕ ИНЖЕНЕРИ IT СПЕЦИАЛИСТИ ДОКТОРИ И ПРОФЕСОРИ ВИ ДОКАРА БАНКЯНСКАТА ТИКВА. ШЕ ГИ РАНИТЕ ДОКАТО ВИ СЕ СПУКАТ ПЪР.ДЕЛНИЦИТЕ. ЧЕСТИТО ОФЦЕ. И НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ ЧЕ ШЕ ВИ НАБИЯТ КАНЧЕТАТА ЖАНДАРИТЕ И УШЕВИТЕ!

15

Още

преди 6 години

Още 18 *** браво! Нашите са абсолютни продажници.

14

Анонимен

преди 6 години

Следващото важно нещо, което трябва да се направи за новите "бежанци" е: да се затвори една Православна Църква и на нейно място, да се отвори джамия с ходжа!Ако не: ще има евро-атлантически санкции за нас, БХК ще съди държавата, а бившия президент ще напише нова книга на тема "толерантност" във вилата си в Гърция.Добра идея е, също така да се првежда "софия-прайд" на всеки 3 месеца, като провеждането , да бъде пред детски градини и основни училища - с цел да се учат подрастващите на демокрация

13

Анонимен

преди 6 години

Йесменът Борис Бойков изпълнява незабавно като робот всичко каквото му кажат. Евалата Тикварий Монокнижников.

12

Минко 47г. ерген

преди 6 години

"Те са идентифицирани и се знае какви са, съобщи еврокомисарят за миграцията Димитрис Аврамопулос."Да бе, Аврамопулос Чифутис им е светил лично,та ги знае кой какъв е, даже им е свирил на мандолините.

11

аз

преди 6 години

и сигурно все прави здрави млади трудоспособни мъже с претенции....

10

Анонимен

преди 6 години

"за да обяснят защо не изпълняват решения на ЕС, за които и те са гласували."Като са гласували политиците, ще изпълняват.

9

Реторичен въпрос

преди 6 години

Защо ли срещу България няма наказателна процедура ?

8

Анонимен

преди 6 години

NIE MUSLIMANITE GI OCAKVAME S NETARPENIE DA DOIDAT V RODNATA NI STRANA.

7

Българина

преди 6 години

И от къф зор? А сетих се , от брюкселски неоолигфренски аналноислямски!