21

Пешо

преди 6 години

Хайде честито. Бойко, бсп и доган ще ни управляват доживот. Срам и позор, колко е тъпо населението...

20

Анонимен

преди 6 години

По логиката на Слави и 6 депутати са достатъчни, защото 6 ( банкерски) фамилии контролират света

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - А как се извъртяха нещата?!ю-у! Ти какъв сън сънува! Обозначи се бе! Може да някой да те хареса и да те изберат за лапачката в парламента!

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - *** пак ще гласуват за ГЕРБ, БСП, ОП, ДПС,ВОЛЯ, и нанопартия.ти за коя от тези секти гласуваш?!

17

Анонимен

преди 6 години

Патриотарите да развалят коалицията веднага.

16

EUSSR

преди 6 години

Трябва да се въведе и възможност за отзоваване на избран депутат. При подписка съдържаща над 60 % от гласовете подадени за даден депутат да може да се прави нов избор по всяко време.

15

Анонимен

преди 6 години

Забележете Бойко колко опции има. Ако нещо не може да мине с обединените минава с Марешки и ДПС. Велик комбинатор е. Държи глупавите патриоти като бушони и в удобния момент ще ги хързулне. Отработили го е перфектно.

14

Анонимен

преди 6 години

*** пак ще гласуват за ГЕРБ, БСП, ОП, ДПС,ВОЛЯ, и нанопартия.

13

Анонимен

преди 6 години

Защо 240¿ Може само 28, по един от област. Никаква файда от повече!

12

Неее

преди 6 години

Какви 240, какви 120? Една шепа народ сме не ни трябват повече от 50.

11

Анонимен

преди 6 години

Какви 240? Само 120! Останалите - вън!

10

Анонимен

преди 6 години

Мажоритарна система,в рамките на партийна ситема,е БЕЗСМИСЛИЦА!!!!ПОРЕДНАТА ГАВРА С "ДЕМОКРАЦИЯТА"!Поредната мимикрия на партийната мафия,за запазване на "демоктатическият тероризъм"Спомня ли си електоралния ***,какви чудеса му блееха,че ще станат,когато се премахваше еднопартийната система?!!!А как се извъртяха нещата?!Сега се готви същата порнография!Важното е стадото да се управлява и да не мисли!То вече не мисли!Даже няма смисъл да се "управлява" - само трябва да се побутв

9

Анонимен

преди 6 години

Всяко село с феодал и крепостни селяниПравната комисия пак ще е "ЗА"

8

Анонимен

преди 6 години

Герб ще краде при всяка система. Ще краде до край.

7

лъжци

преди 6 години

Нали референдума беше за 120 депутати. Обаче на вас измамници това не ви отърва. Крадци, убийци!

6

Паметлив

преди 6 години

Мажоритарна система трябваше да бъде въведена през 90-те.Сега вече е късно-белите хора се изнесоха и няма кой да гласува отговорно.Парламентарните избори ще станат като местните-търговия на поразия!Сега поне на национално ниво трудно се купуват гласове и това донякъде предпазва.Представителността ще отиде по дяволите,естествено.И какво ще получим-трипартийно НС+известен брой откровено купени места.И защо Герб си мислят,че ще имат над 50% от местата?Единият път може,ама следващия?

5

ТЕТО

преди 6 години

ЗАДА НЕ БИЕ НА УЧИ ЧЕ ВЗЕМАТ ПО 5/6 ХИЛЯДИ ТАРИКАТИ А ЗА ПЕНСИЙ НЯМАТ ОПРАВДАВАТ СЕ БОИКО СЪС СМЪРТА НА ОФИЦЕРА ОТ ХЕЛИКОПТЕРА ЕЙ НАГЛА РАБОТА НАГЪЛ ЧОВЕЧЕЦ

4

Ще избираме ли ?

преди 6 години

Ще избираме ли 240 мажоритарни? Правна комисия е "За"Народът се надява да са максимум 120 лапача. ?40 бяха решени, когато населението беше над два пъти повече. Сега то се стопи като лански сняг, редно е и лежачите на народния гръб да намалеят в същата пропорция.

3

шматка

преди 6 години

Е сега ни се ..а м.матаПарламент:Мутриперачи" бизнесмени"Братя Ганевитимдомусчиевганчев......ще се емигрира

2

tato

преди 6 години

не е до заяждането това е почти нормално но повечето ходят само да се подпишат и да вземат после заплатите си а колко пари получават от комисийте в които са влезли 0т всякъде по отделно и то не за стотинки.Това немога д аго разбера.Имат заплати после от всяка комисия където участват им се плаща по от делно е НЕКА НЯКОИ МИ ГО ОБЯСНИ ТОВА ЩОТО БИЛЕ УЧАСТВАЛИ В КОМИСИЯТА ЗА ЕДИ КОЙ СИ ЗАКОН АМИ ПУНДЮВЦИ НАЛИ ЗАТОВА СТЕ ИЗБРАНИ ОТ НАРОДА НЕ ДА ДЕЛИТЕ РАБОТАТА СИ НА ЧАСТИ И ЗАДА НЕ БИЕ НА УЧИ