8

Анонимен

преди 6 години

макрон е продукт на сорос и американците за съжаление на французите и те здравата са я закъсали и не вървят на добре - стандарта ими е по-висок от нашия но едалече от този който са имали преди 15- 20 годинибавно и полека европа заема мястото на летино държавиците дето се измъкнаха от помоща на американците - някой трябва да храни "изключителната" нация на обонго

7

Анонимен

преди 6 години

Просто масоните купиха още една държава, уруспията в немско е ясна, боце - нейното прокси също. Въпрос на време е да се сринат!

6

Анонимен

преди 6 години

По-тъппи изявления не бях чел. Тоя тотално не е у час и си живее с папардашките клишета. Хипер-гига-турбо деменция.

5

bluesky1

преди 6 години

Макрон ще извърши промяна също толкова, колкото такава извърши Тръмп в САЩ...или пък наще патреоте....т.е. ще е една кръгла нула!

4

за 3

преди 6 години

Въстанието на Спартак още трепне в сърцата ни, трябва ни само дребна искрица и ще подпалим Римската империя на Императора Юнкер.

3

бг

преди 6 години

Макрон е слуга на Илюминатите(Ротшиилд, Рокфелер и др.) и следва плана за унищожаването на нациите и превръщането на човека в роб на корпорациите. Държавите постепенно ще изчезнат и света ще се управлява от Илюминатите. Света ще се превърне в нещо подобно на романа на Джордж Оруел - 1984.

2

Демократ

преди 6 години

Сините гладиатори отново ще се съберат под знамето на свободата Поробените и онеправданите народи ще катурнат Червената фасадна римска Copocoидна Плутократическа Империя на олигарсите.

1

Анонимен

преди 6 години

Макарон е един подплаши котарак, който не може да хване мишките. Сините както винаги смели адекватни и право в целта срещу червените либераси.