16

lol

преди 6 години

и колко такива случаи има? те крадците не са ***. защо да ти рушат къщата? нали после пак искат да я крадат. нема страшно.

15

Запознат

преди 6 години

До АнгелТака може да ги разяриш. Най-лекото - да ти изпотрошат покъщнината, пуснат крановете с вода, най-тежкото - да я запалят. На едно познато заможно семейство направили пълен прогром от яд, че не могли да намерят нищо дребно и ценно за изнасяне.

14

Бай 100ЯН

преди 6 години

Взимаш корда и непромукаем плик.Слагаш парите в плика и връзваш с кордата ,слагаш ги в тоалетната и пускаш водата .След което връзваш кордата за ароматизатора на тоалетната чиния!!.Като се прибереш просто издърпаш кордата и парите са си при теб.Малко ще са миризливи но 100% ще ги намериш там където си ги оставил ;)

13

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера кой още държи пари и бижута в къщата или апартамента си когато е на почивка. Всяка банка предлага сейфове където хората мога да си съхраняват пари, бижута и документи. Така наистина ще си спестите "нерви и притеснения". Колкто до статията, празни приказки с цел показване на рекламни банери.

12

шматка

преди 6 години

АлотоПървото което трябва да направите при продължително отсъствие е да прекъснете елзахранването в цялото жилище.Кв и крушки тв хладилници

11

ДО 12

преди 6 години

Прав си , имаше престъпници по бай Тошово време . Ама Милицията ги ловеше и пращаше в Белене . Сега всички тези се изкараха Репресирани и взимат Пенсия половината , а другата половина е в Парламента и Партиите .

10

Анонимен

преди 6 години

Ние лично сме обирани два пъти по "татово време". Не че имахме нещо. Гепиха два пъти якета и палта на майка ми с малко кинти...Та не е като да е нямало...

9

Ангел

преди 6 години

Най доброто решение е да си купиш една стабилна каса.Слагаш я на видно място в домът ти и вътре банкнота от 2 лв с нарисуван среден пръст на нея и чаша студена вода.След което преди да отпътуваш на почивка слагаш парите и ценностите си в някое обикновенно шкафче или гардероб.Ако случайно те Оберат най-много ще ти вземат 2-то лева и ще изпият чашата с вода!

8

Анонимен

преди 6 години

А който няма пари, къде да се скрие?!

7

до 5

преди 6 години

По Татово не се крадеше защото нямаше нищо за Крадене!!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Винаги когато отсъствам за по дълго крия парите и ценностите си,понеже не ползвам услугите на Банки и трезори, се налага да съм доста изобретателен.Преди 2 години на Коледа домът ми беше разбит .Всичко беше обърнато с краката на горе но нищо не бяха взели защото бях скрил 5 цифрена сума и бижута върху бойлера в банята.Там не се бяха сетили да погледнат въпреки че ако застанеш на правилното място е виждаха от земята.Сега вече не ползвам това скривалище а нещо още по хитро.Но няма да го сподля!

5

Бай Гошо от Поморие

преди 6 години

Аз имам малък UPS към компютъра дето ми казва кога е спирал тока и за колко. Какво да правя с тази информация?

4

б

преди 6 години

Тези съвети за бавноразвиващите ли са родени след 90-та година? По татово време такива съвети бяха излишни. Вратите не се заключваха или ако някой ги заключваше то ключа стоеше под изтривалката и комшиите отключваха да поливат цветята а не слагахме вестници да подържаме влагата! На много от сегашните новоизлюпените това което пиша ще им се стори мираж. Да така беше не се заключвахме лятото даже спехме на отворени врати и прозорци. Не си слагахме решетки на прозорците. Нямаше айдуци и наркомани!

3

Ламби

преди 6 години

Имам супер модерна техника и КРУШКА ......

2

Анонимен

преди 6 години

Практична и полезна статия

1

Анонимен

преди 6 години

Браво, добри съвети дадохте на крадците. Вече ще знаят къде да проверяват...